Pitäisi kai oikeastaan mennä pelastamaan pojat pikkusiskon kynsistä, tuo kun niin haluaisi leikkiä veljien kanssa, mutta taitaa sotkea ja häiriköidä enemmän, kuin olla oikeasti leikissä mukana.. ;)

Mutta tänään se alkaa. Pääsen taas kartuttamaan venäjän taitojani ja pääsen pois kotoa. Ei niin, ettenkö täällä haluaisi olla, mutta joskus kotiäiti kai kaipaa omaakin aikaa. Ja joskus siitä nähtävästi pitää maksaa. Jännityksellä odotan tuleeko ukkokulta ajoissa kotiin, niin että pääsen itse ajoissa liikenteeseen..se jää nähtäväksi.

Tänään pojat olivat taas eskarissa ja kerhossa viikon tauon jälkeen. Me käytiin Typsyn kanssa hakemassa mummi matkaan ja piipahdettiin Järvenpäässä Elias-kirjassa. Ja tarttui sieltä mukaankin taas jotain (ale-kirjoja kylläkin!): Terri Apter:Sisarsolmu ja Dayna Curry ja Heather Mercer: Toivon vangit (Kumpikin á 2 €.).

Mutta joo. Nyt pitää lopettaa. Muistankin taas, miksen koskaan päivisin käy koneella. Tässä ei saa hetkeäkään olla rauhassa, kun koko ajan kaikki kolme on vieressä, joko metelöimässä, hokemassa Katso äiti tai tyhjentämässä laatikoita..

Paree siis vain lopettaa.