Elohopean mielikuvitus on nykyään melkoisen vilkasta ja tuo taitaa viettää mielikuvitusmaailmoissaan suurimman osan päivästä (ja sitten kyllä öisinkin on melkoista menoa välillä..). Tänään saunominen on ollut in. (oli se itse asiassa jo eilen kun J-serkku oli käväsemässä..)

Aamusta lähtien tuon huoneessa on ollut saunaosasto. Pöytä oli löylyhuone ja vieressä oli suihku. Ämpärissä oli mielikuvitusvettä ja henkari toimitti kauhan virkaa, äiti sai suuren kunnian toimia kiukaana. Piti sitten pihistä ja suhista aina vettä heitettäessä..ja siitäkös isi ja Elohopea innostuivat..

Suihkussa tuo kävi useaan otteeseen ja pyyhki kuvitteellisella pyyhkeellä millintarkasti joka paikasta. Sitten haettiin isi saunomaan myös ja siinä nuo istuivat vierivieressä pöydällä. Leikki kuitenkin kehittyi ja hetken päästä, kun menimme Elohopean huoneeseen takaisin, istui tuo löylyissään pelkät kalsarit jalassaan, muut vaatteet tuo oli riisunut pois ja laittanut lelulaatikkoon, joka sai toimia pyykkikoneena. Tottahan toki saunaan mennessä pitää riisua. Tämä toistui useaan otteeseen..

Oltiin me illasta sitten ihan oikeassakin saunassa. Pojat keskittyivät kyllä enemmän kylpemiseen, isi ja äiti vuorottelivat löylyjen kanssa. Mini on ihastunut veteen ja roiskuttelikin sydämensä kyllyydestä ammeessaan istuessaan. Ja juu, meillä on kaksi ammetta, kumpaisellekin lapsoselle oma. Turhaan. Nuo tahtovat olla samassa pienessä ammeessa, siitäkös se riemu vasta repeää..

Juups. Huomenna paluu arkeen. On tämä taas ollutkin outoa, kun mies on ollut niin paljon kotona..