Neljäs päivä putkeen neljän seinän sisällä neljän lapsen kanssa (vau, mikä neljän suora..) ja hermot alkavat olla...no, vetelemässä viimeisiään. Enää en jaksa ihastella kuinka Mini ja kaverin 2,5 leikkivät ihanasti yhdessä sylkiessään lattialle ja juostessa ympyrää akselilla keittiö-olohuone. Enää en jaksaisi ihan niin rakentavasti olla ratkaisemassa jokaikistä pientä kiistaa noiden neljän välillä, selittämässä kaverin 4,5 veelle, miksei pieneen pintanaarmuun laiteta meillä laastaria ja miksei tarvitse komennella kolmea nuorempaansa koko aikaa, miksi minä teen sen. Enää en ihan jaksaisi vinkumisia, mitä nyt tehdään, meillä ei ole mitään tekemistä, saadaanko piirtää, saadaanko katsella telkkaria, mä en jaksa syödä, mä haluun että äiti tulee jo, mä haluun...

Joten,olkoon puetettavana neljä lasta ja pukijana heikkohermoinen äiti-ihminen, olkoon ulkona pakkasta se 15 astetta ja satakoon lunta, mutta nyt on jo tosi kyseessä. Tämä on sitä extreme-elämää, sillä aion oikeasti viedä tuon katraan pihalle päästelemään höyryjään. Täällä  neljän seinän sisällä ne höyryt alkavat olla vähän liikaa jo.

Ehkä tässä alkaa vähän miettimään, että ehkei meikäläisestä ole pph:ksi, hoitamaan vieraan lapsia, olkoon kaverin tai ei. Ehkä sitä on vaan niin patalaiska ja mukavuuden haluinen, mutta on se vaan luksusta olla kolmisin omien kullanmurujen kanssa ja tehdä niitä omia juttuja omien tuttujen rutiinien mukaan, olla vain ja nauttia..

Edit klo 13.47 : Hei, me oikeasti oltiin ulkosalla melkein tunti. Neljän lapsen pukeminen kesti yhteensä vartin kun olin tehokas ja tarmokas. Aukaisin parvekkeen oven ja puin kolmea nuorinta vuorotellen (4,5v onneksi puki itse) vaate kerrallaan. Kukaan ei hikoillut ja homma toimi kiitettävästi. Ulkona saivat ylimääräisen energian purettua ja sisään tullessa nälkäinen nelikko asteli suoraan lounaalle. Ruoka meni alas ennätysvauhtia, Elohopea ja nuorempi hoidokki ottivat vielä santsiannoksetkin. Nyt Mini ja 2,5 vee ovat päikkäreillä, Elohopea ja 4,5 vee viihdyttivät itseään piirtämällä tovin ja nyt istuvat Puuha-Pete -videon ääressä..suotakoon tuo lapsenvahti tällä kertaa.