Nyt on jonotettu poliisilaitoksella jonnin aikaa, uudet passit kun piti ukkokullan kanssa hakea, niin päästään reissuun sitten heinäkuussa. Vuoronumeron painamisesta rakennuksesta poistumiseen kului tunti aika tarkalleen, suurin osa ajasta meni odottaessa. Mutta pitää kyllä ylpeänä kertoa, että meidän pojat olivat kyllä hienosti koko ajan, vaikka tylsäähän siellä meinasi tulla. Onneksi äidillä oli laukussa jos jonkinlaista naposteltavaa niin meni aika melko mukavasti.

Kaupassa käytiin tekemässä ruokaostoksia juhannusta varten ja tänään pitäisi vielä pakata kamppeet kasaan, niin ei huomiselle jää niin paljon tekemistä. Jotenkin vain aivokoppa ei meinaa jaksaa raksuttaa sen vertaa, että saisi järkeiltyä, mitä kaikkea sitä oikein tarvitsisi neljäksi päiväksi mökkeilyyn..

Tuo miehen lomailu on aiheuttanut sen, että iltaisin suunnataan nukkumaan lähempänä puolta yötä, mikä ei ole taas kamalan järkevää ottaen huomionn sen, että Mini, ja viime aamuina myös Elohopea, on herännyt kuuden aikoihin. Unet jäävät siis vähän tyngän oloisiksi. Mutta minkäs sille voi..

Nyt on pakko mennä röhnöttämään sohvalle kun kaksikko on päiväunilla..