Taas ollut päivitystaukoa..kröhöm.
Kyllä tässä ollaan toivuttu Minin synttäreistä, mutta koneella istuminen on vähän jäänyt vähemmälle. Viime lauantaina miehen siskon kolmas tyttö sai nimen ja sunnuntaina juhlistettiin veljeni tytön 2-vuotispäivää. Ohjelmaa on siis viikonlopuissa riittänyt..edelleen.

Mutta on se vaan ihanaa, kun on kevät. Tai minä skeptisenä vähän epäilen vieläkin ja odottelen niitä lumisateita ;o) Mutta kaikesta huolimatta ihana katsoa, kuinka maasta nousee kukat valoa kohti, tulppaaneja (?) ja narsissien alkuja näyttäisi takapihalla pyrkivän pintaan. Edellinen rouva oli melkoinen hortonomi, joten meillä riittää iloa edellisten kädenjäljestä.

Eilen päätin reippailla Elohopean kerhon ajan ja me lähdettiin Minin kanssa kävellen (no, tuo istui kyllä rattaissa osan matkaa..) Tarjoustalolle päin. Ihan järkkyä kuinka tässä raskauden edetessä sitä vaan väsähtää, alle kaksi kilometriä suuntaansa matkaa ja aikaa kului paaaljon ja olo oli kuin junan alle jääneellä. Takaisin tullessa piipahdettiin Alepassa välipalaostoksilla ja mentiin istuskelemaan lähikirjastoon kirjoja lukemaan. Tein siellä sitten itsekin löydön ja käteen tarttui yksi uutuuskirja. Eilen aloin lukemaan ja nyt takana jo 50 sivua, se vain tempaa mukaansa. Ja pitää vielä hehkuttaa tuota lähikirjastoa, oli se vain mukava paikka. Tai siis siellä oli loistavat valikoimat juuri lasten kirjoja ja lasten osasto oli tehty todella mukavaksi ja viihtyisäksi istuskella vähän pidemmänkin aikaa lueskelemassa. Ei tarvinnut äidinkään kyykkiä pikkiriikkisillä lasten tuoleilla, kun oli ihan aikuisten kokoinen, mukava (!) tuoli istuttavana!

Niin, Elohopean pyöräkin kaivettiin varaston uumenista esiin ja tuo reippaili sillä kerhoon, hyvin onnellisena. Kotiin päästyämme huomattiin, että kaverit olisi leikkipihalla, joten suunnattiin mekin sinne. (Onneksi olin reippaillut iltaruuan valmiiksi jo ennen puoltapäivää..). Ja siellähän se aika kuluikin mukavasti naapureiden kanssa jutustellen ja pojilla kavereiden kanssa leikkien.

Turha kai kertoa, että illalla oli hieman väsynyt olo kaiken reippailun jälkeen..

Tänään vielä vähän mietinnän alla, mitä tehtäisiin. Ulkoilla voisi nyt aamustakin, kun on niin kiva ilma. Iltapäivästä kyllä mennään takuuvarmasti taas leikkipihalle..

Itse asiassa tässä koneella istuskelua riittäisi, jos vain jaksaisin ryhtyä puuhaan. Ajattelin saada meidän seurakunnan lapsityön opetussunnitelman aluilleen, niin olisi vähän kättä pidempään, minkä mukaan työskennellä ja kehittää toimintaa. Samoin seurakuntalehteä pitäisi alkaa väsäämään, ideointi on ollut jo mukavasti työn alla pääkopassa. Onneksi ei silti mitään akuuttia puuhaa..sitten kun jaksaa..