Huoks mikä urakka.
Sähköpostissa oli sellaiset 120 viestiä siivottavana. Sellaisia mukavanärsyttäviä ketjukirjeitä eli niin kutsuttuja roskaposteja, joita on ihan kiva katsella. No, nyt on kavereiden ja tuttavien sähköpostit tukittuna taas hetkeksi aikaa, kun pistelin niitä menemään ja siivosin samalla pois omasta laatikostani. Fiksua puuhaa näin illan ratoksi. Mutta onpahan outoa kun inboxissa komeilee enää 14 viestiä..

Tärkeät kuulumiset näin kerrottuna =D

Huomenna lähtee auto korjaamolle ja pitäisi perjantaihin asti olla ilman menopeliä. Eilen tehtiin viikon ruokaostokset eikä tässä nyt mitään autoa vaativia menojakaan ole tiedossa, joten ei se oikeasti ole mikään onkelma. Outoa ehkä kyllä, kun tuohon pyhään lehmään on päässyt tottumaan.

Ensi viikko on sitten hiihtolomaa (yritäpä hiihtää tuolla ulkosalla..) eikä näin ollen Elohopean kerhoa tai meidän perhekerhoa. Huomenna tulee veljen tyttö hoitoon, tiistaina mennän meidän adoptio-papan luokse kyläilemään jokaviikkoiseen tapaan, keskiviikkona on kaverin lapsi hoidossa ja loppuviikosta ehkä mennään ukkokullan porukoiden kanssa Korkeasaareen. Että rauhallisesti otetaan ja silleen. Ei sen puolen, että supistusten kanssa on jo ollut hiljaisempaa taas, onneksi. Vaikka no..tietyissä tilanteissa niitä oikeasti kipeitä tulee (käyttäkää mielikuvitustanne ;o) ), joten pitänee hillitä tahtia. Viikkoja on kasassa se 26. Hurjaa vauhtia tuntuu tuo toukokuu lähenevän..

Aivot ei rullaa ihan täydellä vauhdilla enää, joten paree harkita nukkumaan menoa.