Olen tässä pidemmän aikaa valitellut sitä kuinka vähän tulee liikuttua ja kuinka paljon syötyä. Noh, nyt siihen tulee sitten muutos.

Tähän asti jatkunen mässy-mässy-viikot on historiaa ja ainakin yritän syödä fiksummin, oikeasti. Nyt pitää unohtaa kaikki sipsit, karkit, jätskit yms. Joskus saa herkutella, mutta ei näin usein..en oikeasti halua saada ihan kamalaa kilomäärää laihdutettavaksi tästäkin raskaudesta..

Ja liikuntaa siis..nyt sitten yhden postituslistan kautta sain itselleni lenkkikaverin ja aletaan käymään kävelemässä kerran pari viikossa. Toisen listalaisen kanssa aletaan käymään uimassa :) Tästä se lähtee. Kunhan vielä saisi aikaiseksi jumpata vähän täällä kotona tuota selkää ja muutakin niin olisi aika bueno..
tuon selän puolesta kun vähän pelkään. Esikoisen odotuksen kesti hyvin, mutta nyt kun on esikoinen kannettavana mahan lisäksi niin on alkanut hieman ilmoittelemaan itsestään..

Masu on alkanut jo vähän kasvamaan :) Pienen pieni kumpu tuossa jo on. Tänään muskarissakin yksi tuttu sanoi mahan jo näkyvän :) Liikkeitäkin on jo tuntunut, sellaisia pienen pieniä muljahduksia...siellä se meidän pikkuinen möyryää :)

Joku kirjoitti keskustelupalsta-addiktiosta, ei minulla sitä ole. Mutta olen tällä hetkellä pahasti koukussa postituslistoihin, kuulun tällä hetkellä seitsemälle...

Mutta nyt nukkumaan. Silmäluomet alkavat painaa sen verran paljon jo..