Eskarihakemus jäi tänään sitten kerhoreissulla, joten tuonne seurakunnan eskariin olisi menossa. Vielä ei vain ole tarpeeksi lapsia ilmoittautunut, jotta ryhmä edes muodostuisi. Joten nähtäväksi jää, kumpi eskareista se sitten tulee olemaan.

Tänään sitten sain telottua polvenikin. Jalassa oli mukavat uuden talvisaappaat, jotka eivät sitten olleetkaan ihan pitävimmät kaikista. Olin juuri tulossa meidän varapapan luota päiväkahveilta Typsyn kanssa ja astuin juuri auratulle jalkakäytävälle. Ennen kuin huomasinkaan, olin jo menossa kohti maankamaraa. Siihen kömmähdin maahan polvilleni ja sattui ihan kamalasti. Typsy oli onneksi turvakaukalossaan, joka suojasi kolhuilta. Nyt on sitten se jo valmiiksi hajalla oleva polvi kipeänä, mutta kai se ohi menee..

Kotona kengät vaihtui sitten tuttuihin ja turvallisiin (mutta ei niin kauniisiin.. ;) ) ja ulkoiluvaatteet niskaan, kun lähdetiin hakemaan poikia kerhosta. Elohopean pyynnöstä otin mukaani myös pulkat ja niin me jäätiin sitten kotimatkalla puistoon pulkkamäkeen. Ja jotenkin kummasti kotimatkalla työnsin rattaita edelläni ja vedin kahta pulkkaa perässäni. No, tulipahan poltettua vähän kaloreitakin, varapapan luona kun kahvitellessa taas syötiin jos jonkinlaista herkkua.. ;)

Nyt pitää nilkuttaa alakertaan iltapalalle ja tavoitteena on olla sängyssä aikaisemmin kuin eilen. 23.30 ei ole fiksu nukkumaanmenoaika, kun tiedossa on monta heräämistä yön aikana ja aikainen aamuherätys taasen..