Arki rullaa ja me sen mukana.

Aamulla kun herättiin oli mukava katsoa ikkunasta ulos ja nähdä valkoinen maisema silmiensä edessä. Siinä pyyhkiytyi mielestä yön monenmonet heräämiset ja oma väsymys. Pojatkin yksimielisesti totesivat, että ulos. Ja niin oltiin aamusta ulkoilemassa. Pojat leikkivät merirosvoja ja minä katselin rakkaita energiapakkauksia hymyssä suin. Pojilla oli tänään kerho, jonka aikana minä ja Typsy käytiin tekemässä viikon ruokaostokset ja oltiin vain kotona. Pojat haettiin kävellen kerhosta ja jäätiin vielä matkan varrella olevaan puistoon pulkkamäkeen. Kotona monta erää lasten Unoa ja näin mukava päivä vähitellen pulkassa.

Vähän kyllä väsyttää. Typsy kun heräilee nykyään tunnin kahden välein öisin, tiedä häntä tekeekö hampaita vai mikä on. Kamalinta tässä on se, että ehti tottua tuon nukkuvan jopa 8 tuntia putkeen. Mutta kyllä tämäkin äiti vielä joskus saa nukuttua kunnolla.

Vielä pitäisi leipoa. Tai siis ajattelin tehdä huomiseen äitilapsi-piiriin muna-riisi-pastejoita, niin on jotain mutusteltavaa kahvin kanssa. Ja jos olisi fiksu niin pakkaisi tavaratkin kasaan jo tänään, niin ei huomenna tarvitsisi paniikissa sitäkään hoitaa. Kiire meille tulee kuitenkin.. ;o)

Toivottavasti lumen tulo jatkuisi. Kevättä kyllä odotan jo innolla, mutta kyllä talvella silti kuuluu olla lunta!