Keskiviikkona oltiin Korkeasaaressa ukkokullan ja poikien, sekä miehen vanhempien ja siskon perheen kanssa. Sääkin suosi meitä kerrankin ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta, suojaisissa kohdissa siellä oli oikeasti aika lämmin. Elohopea tykkäsi katsella eläimiä, kissalaakso taisi olla suosikki. Tuolla oli kyllä mahdoton kiire koko ajan, sekunnin katseli aina yhtä eläintä ja taas täyttä juoksua eteenpäin. Yritä siinä sitten itse nähdä jotain, kun saa juosta pää kolmantena jalkana toisen perässä..;o)

Oli kyllä mukavaa taas viettää aikaa yhdessä, nähdä myös poikien serkkuja, Elohopea varsinkin tykkää niin mahdottomasti tuosta itseään 8kk nuoremmasta serkustaan, on nuo välillä sellainen parivaljakko.

Mutta kyllä sitä sitten olikin rättikatkipoikki-olo kun päästiin kotiin. Kun on kävellyt sen 6 tuntia, niin kai sitä vähemmästäkin väsyy ;o) Mutta ehkä se oli sen arvoista ;o)

Tänään olin pitkästä aikaa lenkillä kaverin ja tämän 6 viikon ikäisen pojan kanssa. Meidän pojat nukkuivat päiväunet rattaissa ja äiti nautti auringonpaisteesta ja siitä kamalasta tuulesta. Kyllä sai hiki hatussa (heh..jos olisi ollut hattu..=D) lykkiä rattaita etiäpäin. Alkumatkan Mini kyllä matkasi liinassa, kun oli niin yliväsynyt, ettei rauhoittunut rattaisiin. Tunnin verran käveltiin ja Elohopeakin nukkui vajaan tunnin unet, eiköhän tuo taas jaksa iltaan asti.

Kotiin päästyämme onkin sitten riittänyt hulinata. Ensin keitin kupillisen kahvia ja söin vähän hapankorppuja samalla, samaan aikaan piti viihdyttää myös Miniä. Tuon jälkeen olenkin sitten laittanut puhtaat pyykit kaappiin, pessyt uuden koneellisen pyykkiä ja laittanut ne kuivumaan, tyhjännyt tiskikoneen ja täyttänyt sen uudelleen, tiskannut käsitiskit ja laittanut ruuan. Nyt olo on erittäin uupunut..se siitä uimahallireissusta tänään. En varmaan pysyisi enää edes pinnalla.. ;o)

Mutta nyt kurkkaamaan uuniin josko se ruoka olisi valmista. Vatsa ainakin kaipaisi jo jotain täytettä. Menisiköhän sitten loppuilta sohvalla löhöten, tuskin.. =D