Eilen oli sitten se kauan odotettu rakenneultra :) Miehen vanhemmat tuli pojan vahdiksi siksi aikaa, niin mieskin pääsi mukaan.

Oli se vaan niin ihanaa nähdä meidän oma pikkuinen taas kerran :) Haukotteli makoisasti alussa (yhdessä kuvassakin on suu hienosti auki..), heilutteli käsiään vimmatusti ja potki minkä ehti. Taitaa olla yhtä vilkas yksilö kuin tämä meidän esikoinenkin ;o) Kaikki oli siis kunnossa, kasvaa hyvin, sydän sykki hienosti ja aivojen rakenne oli juuri sellainen kuin piti, itse asiassa kaikki meni niin kuin pitkin :) Sukupuolta kysyttiin mutta kätilö ei sitä nähnyt, pikkuinen piti jalkojaan sen verran edessä, että ei päästy kurkkaamaan ;o) Meillä on miehen kanssa kyllä molemmilla oma aavistus sukupuolesta.. ;o)

Tänään oltiin muskarissa :) Poika taas tykkäsi touhuta siellä muiden kanssa ja juokseneli jo itsekkin musiikin tahdissa ympäri salia, jokseenkin välillä piti kyllä vähän tankata äitin sylistä läheisyyttä. Kotiin käveltiin kahden muskariäidin kanssa ja juteltiin kaikkea mahdollista. Huomenna taidetaan mennä tuonne asukaspuistoon, kun on ohjelmassa isänpäiväaskartelua..mutta siitä ei sen enempää, jos tuo miekkonen vaikka sattuu lukemaan tätä..

Elen olin kaverin kanssa lenkillä, on oikeasti viikon kohokohta päästä lenkille tai uimaan kaverin kanssa, saa hetken sitä omaa aikaa ja toisekseen pääsee juttelemaan muiden ihmisten kanssa kaikesta mahdollisesta. Kyllä eilenkin meidän 45 minuutin lenkin aikana kävi sellainen pulina ettei hiljaista hetkeä tainnut olla ;o) SItä jotenkin saa nuo akut taas ladattua lenkin aikana :) Tänään jos oikeasti saisin aikaiseksi mennä uimaankin..

Jos poika ei nuku mitään megapäikkäreitä tänään, niin suunnataan puistoon ennen pimeän tuloa..