Mitäs kuumetta täällä sitten jyllääkään, kaikkea muuta paitsi sitä itseään, kukaan ei ole flunssassa eikä tuota perinteistä kuumetta astettakaan, kenelläkään.

Mutta sitten niihin muihin..

Talokuume. Sehän tässä on jyllännyt jo jonkusen aikaa, mutta nyt se taitaa olla valloillaan. Kerran päivässä käydään etuovi.comissa katselemassa taloja ja haaveillaan siitä omasta. Syksyllä jos mentäisiin vaikka kyselemään lainaa, josko sitä vaikka saataisiin. Tämä nykyinen vuokra kun on melkoisen suuri kuitenkin, tuntuu yksinkertaisesti tyhmältä maksaa sitä, kun voisi samalla summalla vaikka lyhentää lainaa, se olisi koko ajan kotiinpäin. Tässä kun sitä rahaa syytää koko ajan jollekkin muulle.

Ompelukuume. Siihen onkin jo helpotusta tiedossa. Perjantaina sisko toi ompelukoneensa lainaan, joten tässä sitten halutessani pääsenkin sen kimppuun. Nyt ei vain tiedä, mistä aloittaa.

Koirakuume. Siskon ylisuloisen koiran nähtyäni, ihan pikkiriikkisen haluaisin myös oman koiran. Olisihan tuollainen pikkuinen karvapallero aikasta ihana täällä. No, mies ei siitä varmaan olisi kovinkaan innoissaan, eikä kyllä kerrostaloon koiraa otettaisikaan. Ehkä sitten sinne omaan..

Vauvakuume. Ihan pikkiriikkisen kun olisi vauvakuumetta ilmassa, hetken aikaa. Painajaismaisten päivien jälkeen kyllä olen aina vakaasti sitä mieltä että kaksi riittää. Toisaalta mies ei ole innostunut kolmannesta..

Opiskelukuume. Kyllä, minä kuulun niihin kummajaisiin, jotka rakastavat opiskelua. Yli kaiken. Opiskelen varmaan ikuisesti jotain, ensin ihan täyspäiväisesti, sitten töiden ohella ja sellaista itsensä sivistämistä. Mies ei tätä voi ymmärtää, pitää täysin sekopäisenä tälläistä opiskeluhullua ;o)

Loppusikohan nuo kuumeet tähän. Tältä erää ainakin.