Päivittelinpä taas kirjasivua pitkästä aikaa. Toiveissa olisi kirjoittaa pidempiä analyysejä teoksista, mutta olen mukamas niin kiireinen, etten ehdi koskaan panostamaan asiaan. Mukamas. Ja kun se olisi se, mitä rakastan tehdä, lukea, pohtia ja kirjoittaa. Ja sille ei löydy aikaa rauhoittua. Pah, sanon minä..

Aamusta oltiin taas poikien kanssa pihalla melkein 2,5 tuntia. Naapurin tytötkin tulivat jonkun ajan kuluttua seuraksi ja siinä se aika hurahtikin taas kuin siivillä. Meidän Elohopea ja naapurin 3v ottivat tänään yhteen melkoisen railakkaasti ja siinä meillä oli kaksi karjuvaa ja itkevää lasta, joista kumpikin piti kaksin käsin kiinni tahtomastaan autosta. Eikä kumpikaan luovuttanut. Naapurin äidin kanssa sitten puututtiin asiaan ja niin meni auto jäähylle lelulaatikkoon, jonka päälle naapurin äiti istahti. Eikä kumpikaan siihen saanut enää loppuaikana koskea, vaikka kuinka yrittivätkin. Siellä nuo kyräilivät toisiaan hiekkalaatikolla eivätkä suostuneet puhumaan toisilleen mitään, heipat sentään irtosi kun piti lähteä syömäpuuhiin kotiin.

Meillä tuo kaksikko syökin ihan järkyttäviä määriä ruokaa nykyään (äiti on samassa tahdissa yrittänyt vähentää omaansa..), kiitos valtavan ulkoilun. Aamulla ulkoillaan se 2 tuntia vähintään ja iltapäivästä heti päiväunien ja välipalan jälkeen ollaan vielä ainakin tunti ulkosalla. Kyllä maistaa sekä ruoka että uni. On tämä maalla asuminen vain ihanaa :)

Tänään ohjelmassa olisi kaupassa käynti, kunhan ukkokulta kotiutuu töistä. Huomenna ukkokullan porukat (=vanhemmat ja sisarukset) tulevat meille äitienpäivän viettoon, syödään ja syödään. Illasta äitini tulee miehensä kanssa poikien kaveriksi yökyläilemään ja me suunnataan ukkokullan kanssa kavereiden luokse euroviisuvalvojaisiin. Ei me mitään innokkaita euroviisujen katsojia olla kukaan, mutta viedotykki, iso valkokangas, mahtavat laiskanlinnat ja paljon hyvää syötävää korjaavat tilanteen. Plussaa on tietenkin, että ollaan ilman lapsia liikenteessä. Sunnuntaina vielä veljen luokse äitienpäivän viettoon meikäläisen puolen porukoiden kanssa. Kiirettä pitää..

Mutta nyt yhdistyksen pariin vielä hetkeksi aikaa.