Eilen mentiin sitten ukkokullankin kanssa sänkyyn jo yhdeksän jälkeen, heti kun pojat olivat sammuneet. Ensimmäiset kolme ja puoli tuntia meni mukavasti unten mailla, kunnes Mini heräsi taas puoli yhden aikaan huutamaan. Tissi ei kelvannut, syli oli hyvä. Lopulta otettiin meidän väliin nukkumaan, että edes Elohopea saa nukkua kunnolla. Ei helpottanut meidän välissäkään, vaikka kuinka yritti. Sitten kahden jälkeen sammahti väliin ja nukkui aamuun asti. Kauankohan tätä vielä jatkuu..

Pojat tuolla räjäyttelee huonettansa, lempihuvia kun on kaataa kaikki löytyvät lelut keskelle huonetta isoksi kasaksi. Äidin mielestä ei niin loistavaa puuhaa, mutta ainakin nuo touhuavat yhdessä eivätkä roiku äidin lahkeessa koko aikaa. Lusmuäiti siis antaa sotkea rauhassa..

Ulostauduttiin tänään vasta kymmenen jälkeen, kiitos Minin pitkien aamu-unien. Tuo kun nukkui puoli kymmeneen asti. Itse nousin puoli yhdeksän aikaan ja sain melkein sydänkohtauksen Elohopean istuessa jo olohuoneessa. En sitten tiedä koska on noussut ylös, yleensä tuo on tullut herättämään äidin..

Mutta siis siihen ulkoiluun. Hrrrr. Kyllä sitten osasikin olla kylmä, tai se tuuli oli pahin. Pitkällisen hangessa ja puskissa möyrimisen jälkeen päädyttiin kuin päädyttiinkin puistoon ja sieltä löytyi Elohopealle kaverikin, joten reissu kannatti. Nyt tuo on purkanut luultavimmin energiaansa sen verran, että unet maittaa taas päivälläkin. Nukahtaisiko äiti taas Elohopean kainaloon, kuten eilen..

Mutta on tuo ihanaa kun kaksikko leikkii yhdessä vihdoin ja viimein. Helpottaa äidin elämää melkoisesti, kun ei tarvitse olla läsnä koko aikaa. Noiden puuhat kyllä ei aina ole sieltä fiksuimmasta päästä ikävä kyllä, en tiedä kumpi noista ne tyhmimmät ideat keksii. Joka tapauksessa molemmilla on kivaa..