Elohopea opettelee kirjoittamaan, ihan omasta tahdostaan ja aloitteestaan. Oli tänään aamusta kaivanut laatikosta kuulakärkikynän ja jonkun osoitteenmuutoskortin. Hetken päästä tulee äidin luokse ja sanoo "Minä piirsi pee" ja "Minä piirsi yksi" ja kortissa komeilee tosi selvä ja hieno P sekä 1. Pitää siis vähitellen alkaa tuon kanssa reenailemaan noita kirjaimia ja numeroita, kun niistä on noin kiinnostunut. Kai on äitiinsä tullut, itse kun opin lukemaan 2,5-vuotiaana.

Tänään oltiin poliisilaitoksella käymässä, kyllä oli Elohopea innoissaan.  Isäni tuli käymään aamusta ja keksin, että nythän minulla on sekä kyyti että lapsenvahti, joten ei kun menoksi. (Nimenmuutoksen takia, kun piti hankkia uusi ajokortti.) Vitsit, siitäkin sai pulittaa 40 euroa. Enpä sitten ollut tajunnut, että pitää kiikuttaa myös uudet passikuvat sinne, joten piti sitten kävästä automaatissa, niitä räpsimässä. Hienosti iso finni keskellä poskea ja hiukset rasvaisena, mutta olenpahan itseni näköinen =D

Tänään piti mennä illasta lenkille parin kaverin kanssa, mutta en tiedä lähdetäänkö. Tuon myrskyn kun ollaan luvattu yltyvän vain iltaa kohti täällä etelässä, joten onkohan ihan hullun hommaa yrittää talsia tuolla myräkässä. Ties mitä siellä tulee niskaa. (huomatkaa laiskan perusteluja itselleen, miksei kannata lähteä lenkille=D)

Pitäisiköhän suunnata laittamaan vielä jotain syötävää itselleen. Eipä tässä juuri muutakaan tekemistä ole...