Pojalla on tässä ollut kuluneen kahden kuukauden aikana ainakin neljä flunssaa, tällä hetkellä päällä taas yksi. Viime yö pikkuisella meni yskiessä, nukuttin sitten koko porukka aika huonosti. Tai, no mies kyllä nukkui hyvin koko yön, mutta itse heräsin pojan jokaiseen yskäykseen..

Aamulla sitten soitin heti lääkärille ajan, ei se ole enää normaalia että on koko ajan kipeänä. Mentiin muskariin aamulla kuten yleensä, koska pojalla ei enää ollut kuin yskää, nenäkään ei vuotanut. Sain lääkäriajan niin, että päästiin sinne heti muskarin loputtua, niin ei tarvinnut reissailla edestakas..

Pojalla on taas välikorvantulehdus toisessa korvassa. Saatiin antibioottikuuri ja yskänlääkettä tuohon yskään.

Poika oli aika reipas lääkärin luona. Tutti katosi onnekkaasti odotushuoneessa joten lääkärin luona oltiinkin sitten ilman ;o) Lääkärin katsoessa korviin poika huusi oikoista huutoa ja yritti saada päätänsä minun ja lääkärin otteista irti. Selkää ja rintaa ei olisi saanut kuunnella ollenkaan, vaikkei se stetoskooppi (onko se edes se..??) ollut edes kylmä, lääkäri ainakin lämmitteli sitä tovin ennen kuuntelua. Suutakaan poika ei olisi halunnut aukaista, pudisteli vain päätänsä ja sanoi ei ei ei, saatiin suuta auki sen verran että lääkäri sai kurkattua sisään..

Nyt pikkupotilas nukkuu päiväunia parvekkeella. (saatiin lääkäriltä lupa ulkona nukkumiseen..), on kyllä reipas tapaus. Entiseen malliin tuntuu touhuavan ja riehuvan, vaikka onkin kipeänä. Sylissä kyllä haluaa olla normaalia enemmän, mutta mielellänihän kyllä sylittelenkin..

Jälkitarkastukseen mennään vielä ennen aattoa, lääkäri kyllä sanoi jo nyt ettei pitäisi olla estettä meidän etelään lähdölle, tuo korva kun ehtii hyvin parantua siihen mennessä..

Tänään saadaan tietää saiko mies yhden työpaikan, johon haki. Perjantaina oli haastattelussa ja tänään lupasivat soitella. Kuulostivat lupaavalta..joten toivoa on :) Täällä ollaan peukut ja varpaat pystyssä..