Outoa kirjoitella uuteen vuodatukseen, mutta onneksi muutoksiinkin aina tottuu :)

Ukkokullan lomissa vietetään viimeisiä päiviä, maanantaina meidänkin huusholliin asettuu taas arki miehen palatessa töihin. Pojilla alkaa kerho, äitilapsi-piiri jatkuu kuten myös venäjä. Siitähän se taas lähtee.

Isä, setä ja pikkuveli perheineen on Teneriffalla 20 asteen lämmössä. Täällä sataa lunta. Ja maisema alkaa olemaan taas kaunis ja ihanan talvinen. Huomenna Ukkokulta menee Elohopean kanssa sydänfilmiin ja mahdollisesti myös röntgeniin, olisi ohjelmassa ruokaostoksia ja jotain kivaa yhdessä. Deadlinekin painaa päälle. Kaksi keskeneräistä juttua vaatii paneutumista vielä viimeiset päivät, mutta kyllä niistä valmista tulee. On aina ennenkin tullut.. (Jokseenkin nyt vannotin miestä, että seuraavaa seurakuntalehteä varten tuo sitten pakottaa aloittamaan juttujen työstämisen vähän aikaisemmin kuin kaksi viikkoa ennen deadlinea..kun tarjolla olisi se kaksi kuukauttakin..)

Typsylle pukkaa hammasta. Selvisi siis syy viikon alussa olleille kuumepäiville. Minillä vuotaa nenä. Elohopea yskii. Oma kurkku on karhea ja niistää saa taukoamatta, miehellä sama. Taas tulossa kipeiksi. Enää ei jaksa edes ahdistaa. Tähän kun todellakin alkaa jo tottumaan.

Remppakuvat edelleen kamerassa, joten kuvamateriaalia ei vieläkään luvassa. Ehkä sunnuntain jälkeen. Mukamas.

Nyt imetyspuuhiin ja jälkikasvu unille. Sitten näppäimistö laulamaan.