Meillä on nuo aamurutiinit vähän muuttuneet tässä viime aikoina. Ennen Elohopea nukkui tuonne 8-9 asti omassa sängyssään ja herätessään huutelee iloisesti äitiä, joka on siihen asti nukkunut Mini kainalossaan. No, nykyään Elohopea heräilee 7 aikoihin itkemällä, äiti menee huoneeseen ja huomaa että toinen on vileä ihan tokkurassa ja pistää pitkäkseen viereen (Onneksi tuo Elohopean sänky on jo sellainen 80cm x 200cm) ja siinä me nukkua posotetaan yli kahdeksaan, jolloin yleensä Mini huutelee äidin ja isin huoneesta, että on hereillä :) Meneehän ne aamut näinkin..

Elohopeasta on tullut melkoinen suursyömäri taas. Tänään puistossa söi kaksi lautasellista kinkku-kasviskeittoa ja kotiin päästyämme kaksi lautasellista broileripastavuokaa, mihin mahaan tuo sitä oikein vetää? Toisaalta, tullut kai äitiinsä.. ;o)

Mies sitten oli eilisen illan vähän huonona ja makasi enimmäkseen sängyssä. Itse lähdin poikien kanssa ulos ja saatiinkin kulutettua 2 tuntia omassa pihassa ja puistossa. Mutta miehelle nostettakoon hattua siitä, että tuolla oli kyllä huono omatunto siitä, ettei pystynyt olemaan poikien kanssa illalla ja jouduin kaiken tekemään yksin. Eipä se tietenkään voi sille mitään, että tulee aina heti meikäläisen jälkeen kipeäksi..(se ei tietenkään muuta asiaa, että ottaa päähän enivei, ettei saa edes sairastaa koskaan rauhassa =D)

Tänään puistossa juttelin toisen äidin kanssa aika paljon. Lopulta sitten huomattiin, että meillä on melkoisen paljon yhteistä. Minulla 2v ja 4kk ikäiset lapset, hänellä n.2,5-v ja 3kk ikäiset, molemmilla pienemmät useimmiten kantoliinoissa ja kestojakin käytetään kumpainenkin :) Siinä sitten jutusteltiin ja puiston ohjaaja sitten sanoi, että kuulostaa melkoiselta koodikieleltä koko jutustelu, kun kuunteli vierestä. Tuplaristi2, buddha sun muut ei kai sano, mitään, jos ei itse liinailua harrasta ;o)

Ai juu. Mulle tulisi nyt sitten parin viikon päästä kaksi hoitolasta, 3- ja 4-vuotiaat pojat puolipäiväisiksi. Olisivat meillä 4 päivänä viikossa klo 8-12. Toisaalta olen ihan innoissani, Elohopea varmasti ainakin tykkää kun saa seuraa, varsinkin kun on vähän itseään vanhempia poikia. Toisaalta tottakai mietityttää, että onko fiksua sittenkään. Mini on n. 5kk ikäinen poikien aloittaessa, onko liian aikaista? Toisaalta taas pojat ovat vain aamupäivän, jolloin ollaan puistossa kuitenkin ja Mini nukkuu suurimman osan ajasta, joten ei taas pahemmin vaikuta Minin elämään sitten kuitenkaan. Toisaalta päätin kyllä, että katsotaan miten menee. Jos näyttää että omat lapset alkavat oireilemaan jollain tavalla hoitolapsien meillä oloon, lopetan sen siihen. Jos näyttää etten sittenkään jaksa, niin lopetan sen siihen. Ei kai se ole sen monimutkaisempaa..

Sisko tulee tänään taas käymään ja saadaan taas tehtyä tuota meikäläisen pukua, hyvin se taitaa ehtiä valmistua ennen syyskuun loppua. Paras ainakin olisi =D

Tulipas sekavaa löpinää. Nyt pitänee mennä herättelemään Elohopea ja laittelemaan pyykkiä taas..