Eilinen onkelma ratkaistu ja vika oli käyttäjässä eikä koneessa ;o) Eikä muuten tarvittu insinööriäkään sitä ratkaisemaan. Meikäläisellä oli sitten ollut puolaustoiminto päällä, ei ihme ettei neula liikkunut =D Tänään sain ommeltua 3 imua kunnes alalanka loppui, joten huomenna ohjelmassa siis sen puolaus..

tänään oltiin puistossa reipas kolme tuntia ja kyllä oli kuitti olo sen jälkeen ja isovelikin nukahti sänkyynsä taas kerran ihanan helposti. Äiti pääsi päiväkahvinsa ja ompelukoneen kimppuun, päivän lepohetki :)

Nyt illasta onkin ohjelmassa viimeinen rippikoulukerta. Ensi sunnuntaina konfirmaatio ja sitten se onkin ohi. Pitääkin sitten keksiä tuon rippikoulun tilalle jokin muu meno, niin saa vähän irtaantua kotiympyröistä :)

Tuo kaveri, jonka lapset ovat olleet meillä hoidossa tässä aina välillä, muuttaa Itä-Suomeen puolen vuoden sisällä. Vähän harmittaa. Tässä kun ollaan oltu niin paljon tekemisissä ja melko hyviä kavereita, niin on vähän tylsää että muuttavat noin kauas. Isoveljenkin pitää nähtävästi luopua ensimmäisestä tyttöystävästään.

Veli Elohopea (esikoinen tästä eteenpäin) kiipeilee taas kirjahyllyssä. Pitänee mennä noukkimaan toinen pois sieltä, ennen kuin tulee taas pää edellä alas..