Oltiin pojan kanssa taas evakossa tämä päivä, että mies sai tehtyä koulutehtävänsä valmiiksi rauhassa. Isäni tuli hakemaan meitä heti aamusta ja suunnattiinkin kohti Keravaa..

Aamulla piti käydä poikaa jo herättelemässäkin, itse nousin jo kahdeksan jälkeen ja nautin saadessani syödä aamupalan aivan omassa rauhassani, ilman pulisevaa ja touhuavaa poikaa. Yhdeksältä oli sitten pakko jo käydä herättelemässä poikaa (mies koko saman kohtalon samalla..) koska paappa oli luvannut olla oven takana puoli kymmenen aikoihin..

Ensin olimme taas äitini luona ja poika oli valloittava oma itsensä, riiviö siis. No, hyvällä tavalla kuitenkin. Oli siinä vain äidillä ja mummilla tekemistä että pysyi perässä kun toinen kirmasi paikasta toiseen tutkien jokaisen sopukan ja tavaran. Meno oli melkoinen. Päiväunille saanti oli työn takana, poika oli kyllä väsynyt mutta pelleili vain rattaissa ja potki.

Paapan luona meno jatkui samanlaisena, menoa, touhua ja vilskettä. Syötiin ja leikittiin. Poika tutkiskeli paapan stereoita ja keksi hetken kokeilun jälkeen, millä napilla cd:n luukun saa auki. Sitä olikin sitten mukava sulkea ja avata vuorotellen.

Haettiin vielä kotimatkalla siskoni poika meille muutamaksi yöksi, ettei tarvitse toisen olla kotona yksin koko päivää, kun äiti on töissä. Meidän poika oli ainakin innoissaan serkkunsa nähdessään, eiköhän huomenna taas riitä menoa ja meininkiä täällä talossa ;o)

Kohta pitäisi kai vähitellen suunnata nukkumaan. Jotenkin on ollut vähän väsyttävä päivä tuon elohopean kanssa ;o)