Taas tuli päiviteltyä kirjasivua, kiitos pääsiäisen pyhien ja arvokkaan lukurauhan.

Torstaina tehtiin loppukaupat ja nyt sitten ollaankin asunnon omistajia (no, todellisuudessa pankkihan sen taitaa omistaa vielä muutaman vuoden, mutta ei takerruta pikkuseikkoihin..). Muuttopäivä on viimeistään vappu, joten kolmisen viikkoa ja me muutetaan. Eikä sitten tippaakaan tunnu siltä, kai tässä pitäisi paniikin nousta jo vähitellen. Mutta ei..

Perjantaina pakattiin vähän kamppeita mukaan ja suunnattiin ukkokullan vanhemmille viettämään aikaa koko suvun voimin ja ainakin me syötiin ukkokullan synttäreiden kunniaksi kiitettävä määrä kaikkea mahdollista :) Istuttiin ja oltiin vain. Ja syötiin. Jäätiin vielä yöksikin, niin ei tarvinnut kotiin lähtöä ajatella kaiken sen päälle.

Lauantaina isäukkoni haki meidät Keravalle ja suunnattiin ensin kauppaan ostamaan poikien M-serkulle lahjoja 1v-synttäreiden kunniaksi, sieltä sitten suunnattiin äidilleni ja Elohopea jäi paapan kanssa reissuun (ja olivat kuulemma käyneet mäkkärissä syömässä, ei siis ihme että tyytyväinen pikkumies). Sitten porukalla synttäreille ja pirskeiden jälkeen vaihdettiin paikkoja Elohopean mennessä mummin luokse, suunnattiin me muut paapan nurkkiin. Illalla kotiin.

Eilen sain vihdoin ja viimein sen kauan odottamani tekstiviestin, missä ystäväni ilmoitti uuden perheenjäsenen syntymästä koko 4,5 kg:n komeudessaan. Tänään käytiin kätilöopistolla visiitillä ja oli tuo pakkaus vain siltikin niin pieni kiloistaan huolimatta. Niin suloinen. Että se vauvakuume ihan pikkiriikkisen kuitenkin pilkisti kolostaan. Kyllä meillekin vielä joskus..

Siinä se pääsiäinen katkonaisesti pääpiirteissään. Nyt vielä yhdistyksen puuhiin enne telkkarin eteen rojahtamista.