Mies meni tänään takaisin töihin. Ei saisi sanoa, mutta tavallaan helpotus, nyt voimme taas palata normaaliin päivärytmiin pojan kanssa. Ehdin taas istumaan koneella...

Tajusimme onneksi järjestää itsellemme loman loppupäiviksi paljon ohjelmaa, emmekä istuneet kotona neljän seinän sisällä niin kuin muutamana edellisenä päivänä.

Perjantaina lähdin pojan kanssa heti aamusta Keravalle käymään vanhempieni luona, mies jäi kotiin ja vietti ansaitun vapaapäivän meistä. Olen uskaltautunut kulkemaan junalla jo yksinkin rattaiden kanssa, olen ollut hieman skeptinen kanssamatkustajien suhteen ja olettanut, että kukaan ei ojenna auttavaa kättään jotta pääsisin junaan ja pois. No, turha pelko, auttajia on jopa enemmän kuin tarvitsee..

Lauantaina olin muutaman tunnin siskon kahvilalla tuuraamassa ja sieltä lähdettiin Keravalle (taas!) ja olimme koko päivän isälläni, joka nauttikin saadessaan touhuta pojan kanssa ja me taas nautimme siitä, että joku kerrankin vahti poikaa ja me saimme istua hetken aikaa rauhassa.

Eilen lähdettiin Itäkeskukseen. Päätettiin viettää viimeinen lomapäivä shoppaillen ja se olikin hyvä päätös. Ostettiin cd:tä päälle 60 eurolla, syötiin paljon jätskiä ja softista ja kierreltiin ostoskeskusta ympäriinsä. Poikakin oli onneksi tosi hyvällä tuulella koko reissun ajan.

Minä kärsin vierotusoireista kun en päässyt koko viikonloppuna bloggaamaan...