Vähän pelästytti, ei kai aina pitäisi käyttää rakasta ystävääni googlea. Elohopea räpyttelee silmiään ihan hillittömästi, sitä on jatkunut jo muutaman kuukauden verran. Googlaus toi tulokseksi Touretten oireyhtymän ja muutama sydämen lyönti jäi väliin. No, vaikka osa oireista sopiikin, niin ei ehkä tarpeeksi kuitenkaan. Ehkä tuolla vain kuivaa silmät ja räpyttelee sen takia..tai ehkä liittyy Brownin syndroomaan ja näön huonontumiseen. Ja epäilijöille tiedoksi, kyllä minä nukuin yöni loistavasti, enkä ole miettinu koko oireyhtymää tuon enempää.. ;o)

Joo, mutta muihin asioihin. Eilen oltiin neuvolassa taas vaihteen vuoksi Minin painokontrollissa. Olin kyllä autuaasti unohtanut koko tapahtuman, mutta muistin aamupuurolla, että jotain sovittua menoa tänään kyllä oli ja onneksi se välähdys tuli ajoissa ja oltiin paikalla juuri kuin pitkin. Kyllähän tuo Mini totesi nla-tädille siellä sitten, että tuli vähän kiire.. =D Ja painokontrolli ehkä ihan tarpeeseen, oli meinaan laskenut paino 300 g viime kerrasta. Hauskinta tässä on se, että tuo lapsi syö kuin pieni hevonen ja kukaan ei voi uskoa, ettei sillä ruokamäärällä paino nousisi. Mutta painoa seurataan edelleen. Jorvistakin tuli tulokset, eikä mitään ruoka-aineallergiaa löytynyt, joten mikään sellainen ei kitukasvuisuutta aiheuta. Ehkä tuo on vain perinyt äiteensä geenit, itse kun olen ollut yhtä kirppana kuin Minikin..

Ja tadaa. Meillä on tehtynä jo muuttoilmoituskin! Tähän saakka olen oikeasti ollut niin epätehokas, että se on tullut tehtyä aina myöhässä, mutta  nyt, kiillottakaa sädekehääni kiitos..minähän olen tehokas! Sähköjäkin tässä syynätään paraikaa ja etsitään tottakai halvinta vaihtoehtoa ja mietitään sähkönkulutustamme tulevassa kodissa, onhan siellä taas sauna, mikä lisää tottakai kulutusta taas hieman. Nettikin on laitettu siirtoon jo, joten heti toukokuun alussa myös netskukka toiminee, joten nettipimentoa ei ole luvassa (vaikka ei nyt olisi pahitteeksikaan ;oD ). Vielä pitäisi selvitellä ukkokullan matkakorttiasioita, miten käy kun nykyisessä ytv:n matkakortissa on ainakin toukokuun loppuun kautta voimassa ja sille taasen ei ole käyttöä huhtikuun lopun jälkeen, pystyisikö sen mahdollisesti muuttamaan arvoksi tai jotain. Ja vielä pitäisi myös selvitellä matkalippujutut uudesta paikasta kulkemista varten, mutta nuo kaksi ovat kyllä armaan aviomieheni hommia.
Mutta ajatelkaa vielä hetken verran, kuinka hyvin meillä on hommat hallussa tällä kertaa. Ihan alkaa itseäkin hymyilyttämään =D No, mutta uskokaa tai älkää, niin kohta järkätään paniikissa asioita, kun ne kuitenkin jää...

Mutta nyt hiljenen..