Eilinen oli täydellinen kotipäivä, päätettiin että vietetään kerrankin päivä kotona kolmisin..ei aina tarvitse olla menossa jonnekkin..

Aamulla herätys oli jo ennen seitsemää..olisi vielä voinut nukkua hetken aikaa, varsinkin kun äitin ja isin nukkumaanmeno oli venynyt sinne puoleenyöhön..no olisihan se silloin pitänyt arvata, että kostautuu aamulla..

Lähdettiinkin sitten kaikin ulos jo yhdeksän aikaan, liikkeellä ei sitten muita vielä ollutkaan ;o) Jätettiin rattaat kotiin ja annettiin pojan mennä omaa tahtiaaan ja tutkia paikkoja mielensä mukaan. Keikkui yhdellä aidalla (joka oli häntä vatsaan asti) ja keikautti siitä itsensä hienolla kuperkeikalla yli. Heti kun oltiin varmistettu ettei poikaa sattunut, uskallettiin nauraa, oli se sen verran koomisen näköistä =D Päädyttiin kun päädyttiinkin puistoon ja leikittiin siellä jonkusen aikaa ennen kun pojalla alkoi tulemaan nälkä..

Saatiin miehen kanssa jotain hyödyllistäkin aikaiseksi, siivottiin akvaario pitkästä aikaa! Kalaraukat, tuo siivoaminen ja vesien vaihto kun meinaa välillä unohtua. Mutta mikä tärkeintä, hyvin ne pysyvät hengissä..

Iltapäivästä alkoi sitten sataa lunta ja sitä myös sitten tulikin paljon. Päiväunien ja syömisen jälkeen kaivettiin pulkka varastosta ja uskaltauduttiin ulos lumipyryyn. Poika oli ihmeissään, tuollaista lumisadetta ei ollut vielä nähnytkään ja se oli kummallista. Istuskeli pulkassa leveä hymy naamalla, taisi olla mukavaa vaihtelua ainaiseen rattaissa istumiseen tai kävelyyn. Tehtiin puolen tunnin lenkki, poika välillä aina hyppäsi kyydistä pois ja kävi tutkimassa paikkoja, mutta palasi aina istumaan pulkkaan. Turha kai sanoa, että muita ulkona olijoita meidän ja pulkkamäessä olevien lasten lisäksi ei näkynyt..

Kaveri soitti kuuden aikoihin, olivat Isossa Omenassa käymässä ja kysyivät käykö tulla häiriköimään meidän iltaa..ja tottakai kävi :) Istuttiin sitten iltaa yhdessä, katsottiin telkkaria ja juteltiin. Alkukankeuden jälkeen poika pääsi vauhtiin ja pelleili ja touhusi vanhaan tapaansa.

Nukkumaan mentiin taas vasta puolenyön paikkeilla, mutta onhan nyt viikonloppu. Tänään tuo meidän herätyskellokin antoi äidin ja isin nukkua puoli ysiin asti :)