Eilinen meni mukavasti! Ovikellon soidessa meidän poika hyppi innoissaan, riemu pääsikin valloilleen kun näki ketkä sieltä tuli :) Aluksi katseltiin Ti-ti nalle videota ja nämä isommat tanssivat mukana. Vauvan kanssa juteltiin ja syliteltiin..

Olihan tuo poika vieläkin hieman mustis, mutta ei enää niin pahasti kuin viimeksi. Olisi halunnut ottaa vauvan syliinsä, anteli hienosti leluja käteen, mutta muutaman kerran yritti kavuta vauvan päälle sitteriin istumaan sekä viskata lelulla päähän. No, vauva kulkikin sylissä mukanani, sitteriin tai muuallekkaan en uskaltanut jättää, ettei tuo meidän riiviö keksi tehdä mitään tyhmää..

Isin tullessa hakemaan lapsia kotiin olisi tuo 2,5-vuotias halunnut jäädä meille leikkimään ja oli tuo meidänkin pikkumies vähän surkeana kun leikkikaveri lähti pois.

Illalla olin kuin olinkin sitten kaverin kanssa lenkillä. Juttu kulki mukavasti molempien raskauksien ympärillä, kuten yleensäkkin. Nyt pitäisi taas ryhdistäytyä tuon lenkkeilyn kanssa, teki se sen verran hyvää vähän reippailla...vaikka meno alkaakin muistuttaa vähitellen enemmän vaappumista kuin kävelyä ;o)

Tänään olisi mammatapaaminen muiden huhtikuussa synnyttävien äitien kanssa. Muffinsit on jo leivottuna tapaamista varten, nyt vain odotellaan että kello lähenisi kolmea..

Huominen esittely peruuntui kun miehen siskon porukat ovat mahataudissa. Tulikin yllättävä yhteinen vapaapäivä..