Pojalle on alkanut ilmaantumaan taas uusia taitoja, jotkut ehkä hieman kyseenalaisia sellaisia kylläkin..

Eilen keksi kuinka kiivetään kirjahyllyyn. Kun kysyy että tuletko alas sieltä, on vastaus ponnekkaasti "ei". Vielä ei sieltä pää edellä alas ole tullut, mutta eiköhän sekin vielä koita tässä joku päivä. Ei siinä auta kieltää loputtomasti, pakko tuon on kai itse paksun päänsä kanssa opittava kantapään kautta kaikki jutut. (kiipeää siis alimmalle hyllylle, mikä ei ole kovinkaan korkealla..)

Tyhjentää äidin kanssa tiskikoneen erittäin tehokkaasti. Ojentelee koneesta astiat äidille melkoisen ripeällä tahdilla ja äidillä pitää kiirettä ottaa niitä vastaan. Eniten tykkää laittaa ruokailuvälineitä laatikkoon ja osaakin nykyään laittaa haarukat, veitset ja lusikat oikeisiin paikkoihin laatikossa, ilman että äidin pitäisi neuvoa vieressä.

Osaa hetkittäin ilmaista pissahätänsä. Tänään kaksi kertaa ollessani vessassa, poika tuli sinne ja alkoi riisua housuja jalastaan ja ottamaan vaippaa pois päältänsä. Hieman piti asiassa auttaa ja laittaa poika potalle ja sinne ne pissat tulikin hienosti, kahdella eri kerralla. Kunhan tuo oppisi vielä ilmoittamaan vaikka sanallisestikin pissahädästään (ja siitä isommastakin hädästä tietty..) niin olisi kiva. Mutta kaikki ajallaan..

Poika rakastaa kutittamista yli kaiken. Vähänkin kun näkyy paljasta mahaa paidan alta, niin poika jo tulee kohti sormi ojossa ja kuuluu vain vieno "kutikutikuti" leveä hymy naamallaan. Pojan kutittamiset kyllä ovat vielä välillä vähän kovakouraisia.. ;o)

Pojalla on tällä hetkellä varmaan jonkin sortin kasvukausi menossa, syö meinaan ihan tajuttoman paljon ja usein. Iltapala on parhaimpina iltoina ollut lautasellinen puuroa, kaksi jogurttia sekä puolikas pala ruisleipää..ja kaikki on mennyt hyvällä ruokahalulla alas. Niin se meidän vauva vain kasvaa ja kasvaa. Hassua ajatella että kohta tuo meidän pikkuinenkin on sitten isoveli..

Huomenna olisikin illalla ohjelmassa käydä kaverin valmistujaiskahveilla ja jäädäänkin sen jälkeen suoraan isälleni yöksi Keravalle. Poika saattaa olla onnessaan saadessaan olla paapan luona yötä. Paappa taasen ei välttämättä hihku riemusta joutuessaan heräämään 7 aikaan seuraavana aamuna ;o)