..siitä johtuu siis hiljaiselo blogin suhteen. Poppoo sairastaa, äiti etunenässä..

Viikko sitten sunnuntaina oli paikkakunnan syksyinen suurtori, jossa olimme seurakunnankin kanssa  paikalla. Ilma oli todella kolea ja allekirjoittaneella liian vähän vaatetta päällä. Kuuden tunnin seisoskelun jälkeen olo oli..no, kohmeinen. Illalla kotona olo alkoi olla heikohko ja kuumetta pukkasi pintaan. Maanantai meni edelleen kuumeillessa, tiistaina olo oli jo normaali. Ehdinpähän huokaista jo helpotuksesta kuinka keveästi sairastelu meni, kunnes torstaina taas alkoi nenä vuotamaan ja kurkkua särkemään. Enkä ollut ainoa, myös Elohopea alkoi olemaan nuhainen ja yskän kourissa. Perjantain mies oli sairaslomalla meidän sairasteluiden vuoksi ja viikonloppu tällä äidillä meni yskiessä keuhkojaan pihalle ja nenäänsä niistäen. Eilen illalla meni oikea korva lukkoon ja särkipähän niitäkin illan ja yön. Elohopea on jo kutakuinkin terve, mutta nyt on Mini kuumeinen.

Että vietäppä tässä nyt sitten kaksveehääpäivää. Tasan kahden vuoden takaisia tapahtumia voi käydä lukemassa täällä jos kiinnostaa. Tänään illalla ajateltiin juhlistaa päivää jätskillä, jos vaikka yrittäisi kynttilän valossa istua romanttisesti tai jotain. Nukkumaan taidetaan mennä aikaisin, tuo pieni potilas kun saattaa heräillä yöllä kiitettävän useaan otteeseen..

Pitäisi olla kärsivällinen, mutta tämän pienimmän potilaan kanssa meinaa mennä hermo. Joku vaan kitisee, vinkuu ja inisee taukoamatta. Yritäppä kestää sitä kun omakin olo on puolikuntoinen. Mutta eiköhän se tästä taas..