Tämä on nyt yksi vaihtoehto meidän sairasteluihin. Pitäkää minua vainoharhaisena, mutta pitää nyt miettiä kaikkia vaihtoehtoja..

Googletin taas (iso yllätys..=D) ja löysin hyviä nettisivuja koskien asunnoissa olevaa hometta ja ihmisten oireilua siihen. Ja kaikki meidän oireet on kuvattuna noilla sivuilla. Lapset herkistyvät aikuisia helpommin ja näille tulee helpommin yskät ja nuhat. Meillähän lapset ovat olleet sen puoli vuotta taukoamatta kipeänä, mies nyt joulusta lähtien kamalassa yskässä eikä lähde millään pois. Minulla on vähän väliä kurkku karheana ja se on yksi oire. Asunnon lämpotila ei saisi olla yli 23 astetta, mutta meillä on koko ajan yli 24 astetta, vaikka yksikään patteri ei ole ollut päällä koko talvena..

Jouluaattoa ennen pojat oli kipeinä, mutta kun oltiin joulu pois kotoa, oli nuo heti paremmassa kunnossa. Kun tultiin kotiin, paheni taas. Lähdettiin risteilylle sitten joulun jälkeen ja laivalla nuo kaksi olivat paremmassa kunnossa kuin sitten puoleen vuoteen. Heti kun tultiin takaisin kotiin nuo ovat olleet siitä lähtien kipeänä..

Tässä yksinkertaisuudessaan.

Nyt me tarvittaisiin uusi asunto, että päästäisiin tästä pois. Pian.
Ajattelin, että pitäiskö vain irtisanoa tämä ja katsoa miten käy. Asutaan sitten jossain veneen alla niin kauan, että uusi kämppä löytyy..

Huoks.