Huoks, ukkokulta on taas tehnyt vähän töitä ja kotiutuu vasta tuossa ysin pintaan. Ollut taas melkoisen raskas yh-päivä, ettei toista. Mutta ei kai saa valittaa..onneksi tuolla alkaa nyt oikeasti kahden viikon kesäloma, joten toivottavasti pääsen vähän helpommalla. Jos tämä meikäläisen järkyttävä väsymys helpottaisi joskus vielä.

Niin, suunnataan siis Kuopioon Rauhalahteen. Majaillaan siellä mökissä kolme vuorokautta, jonka jälkeen suunnataan sukuloimaan pohjanmaalle ja juhlistamaan serkun avioitumista. Hope so, että reissu olisi mukava. Huomenna vietetään Elohopean 4-vuotis synttäreitä, joten pakkaaminen jää sunnuntaille ja yritetään saada vielä kaikki pakattu omaisuus vielä mahtumaan autoonkin.. Maanantaina se auto pitäisi sitten startata, onneksi isä tuo navigaattorinsa lainaan, niin saadaan ajella rauhassa, sen kun joku huutelee masiinasta ajo-ohjeita välillä :)

Vähän pelottaa auotossa istuminen tämän selän kanssa, mutta eiköhän se siitä. Toivottavasti. Minulla on siis ilonani Skolioosi, jonka ansioksi luen tämän hetkiset selkäsäryt ja välillä jopa vaikeudet kävellä. Yritä tässä sitten suunnitella kolmatta raskautta, kun selkä ei meinaa kestää tätäkään elämää. Ai miten niin pitäisi saada aikaiseksi varata aika lääkärille..

Jaahas. On kyllä hermot niin riekaleina taas, kaksikko kun ei oikein meinaa taas rauhoittua sängyissään, vaan varsinkin pienempi tapaus hihkuu välillä vähän turhankin iloisena taholtaan. Mieli tekisi lähteä vaikka juoksemaan, jos se helpottaisi. (älkää sanoko mitään tuosta selästä..) Mutta oikeasti pitäisi vielä kai lähteä alakertaan katsomaan huomisia syötäviä. Huomiseksi kun jää siivoaminen, tänään ei vain ole ollut aikaa sitten yksinkertaisesti yhtään siihen. Onneksi veljen vaimo (onkohan nimitys nyt sitten käly vai mikä?) tekee Elohopean tilaaman suklaakakun, joten yksi stressi vähemmän täällä suunnalla.

Niin. Siis lomalle tästä vähitellen..