Tässä tulee väkisinkin laihduttua. Kerhon ja eskarin alkaessa tein päätöksen, etten vie nuota autolla ilman järkevää syytä (=vesisade), vaan nuo saavat pyöräillä sinne ihan itse. Onneksi Minikin innostui pyöräilystä juuri ennen kerhon alkua, joten tässä ollaankin ahkerasti harrastettu liikuntaa. Ja vaikka MIni onkin melko varovainen liikkeissään, intoutuu tuo polkemaan välillä niinkin kovaa, että äiti saa juosta vieressä ihan tosissaan =D Elohopea taas painelee omia menojaan ja odottelee aina suojateiden kohdalla ylityslupaa..

Joten on siis tulllut taas juostua ja käveltyä, mutta mikäs siinä. Ehkä sitten nuo kilotkin vähän karisisi. Tai sitten ei. Mies, kun juurikin lähti kauppaan ostamaan jäätelöä..ja aikoo tehdä vielä kaura-omena -paistosta, kun eilen sain siskolta omenoita vaikka kuinka.

Ja nyt on hankittu Hepatiitti-rokotusten kakkosrokote. Huomenna pitäisi yrittää muistaa soittaa sen yhden tunnin aikana sairaanhoitajalle taas pistosaika (kallista lystiä maksaa 17 euroa per pistos muuten..kertaa kolme..). Ja passikuvatkin kävin ottamassa viisumia varten ja olinpahan kerrankin turhamainen. Heitettyäni pojat kerhoon ja eskariin tulin kotiin ja meikkasin (!) ennen passikuvaan lähtöä. Ja kannatti, sillä olen erittäin tyytyväinen kuviin. Vaikka onko sillä niin väliä, miltä niissä kuvissa näyttää?

Huomenna miehen sisko tyttöineen tulee päiväksi meille :) Kiva saada seuraa tähän yksinäiseen arkeen!