Tänään oli pitkästä aikaa neuvola, isäni tuli siksi aikaa pojan kaveriksi (itse asiassa jäivät autoo parkkipaikalle odottamaan..). Neuvolassa taas oli ajat päin peetä ja pääsin lääkärille 20 minuuttia myöhässä, no se oli odotettavissa. Kaikki oli kunnossa, painoa oli tullut normaalisti, hemoglobiini oli edelleen todella hyvä ja kohdunsuun tilanne oli niin kuin pitikin. (mitään tarkkoja juttuja en muista..neuvolakortti jäi isäni autoon..). Niin ja pikkuisen syke kuului taas hienosti..joka ikinen kerta kun sen tykytyksen kuulee nousee kyynel silmäkulmaan, on se vaan ihanaa kuunneltavaa.

Pojan serkullakin loppui koulu eilen ja oli paapan mukana. Lähdettiinkin sitten koko porukalla Keravalle. Käytiin kaupassa ostamassa serkkupojalle karkkia ja sitten suunnattiin suosikkikirpparilleni vain huomataksemme että se on joululomalla 27. päivä saakka =/ Mentiin sitten myöhemmin päivällä Fidan lähetyskirppikselle ja sieltä löysin pojalle paljon vaatteita reissua ajatellen ja muutenkin, ja sain taas halvalla. Kaupan päälle tuli vielä nukenrattaat, joista poika oli melkoisen innoissaan.(paappa pelkää että pojasta tulee vielä homo..)

Pojan nukkuessa päiväunia värittelin siskonpojan kanssa värityskirjaa, oli ihan mukavaa puuhaa pitkästä aikaa :) Ja tuntui siskonpoikakin tykkäävän kun tehtiin jotain yhdessä..ihan kahdestaan. Pojat riehuivat ja touhusivat hillittömästi ja automatkalla kotia päin molemmat olivat aivan väsyneitä :) Mutta päivä oli molemmille mukava..

Isäni kanssa suunnattiin vielä toiselle puolelle Espoota hakemaan huutamani kantoliina (trikoinen sellainen..). Tällä kertaa kartanlukuni onnistui hiukkasen paremmin kuin edellisellä kestojenhakureissullamme, sain kehuja jopa isältäni..joka viime kerran jälkeen sanoi, ettei koskaan enää minua kartan äärelle.. ;o)

Kotona kasattiin pojan saama pikkukeittiö (paappa toi joululahjaksi..) ja meidän pikkukokki pääsi keittiönsä kimppuun ja oli kyllä tyytyväistä miestä :) Jospa äidinkin ruuanlaittamiset helpottuisi tämän myötä..

Huomenna pitäisi pakata. Omat vaatteeni olen jo katsonut läpi ja kokeillut että mahtuvat päälle. Huomisen pyykkokoneen pyörittämisen jälkeen sitten pitää vielä katsoa että mitkä kaikki vaatteet on tarpeellisia, turhaa kantaa ihan tajutonta määrää sitä vaatetta mukanaan..

Pojan joululahjatkin olisi vielä paketoimatta, sekin taitaa jäädä huomiseksi. Kuten myös yhden kestovaippapaketin noutaminen postista ja iltainen kauppareissu. Pitää meinaan käydä ostamassa pojalle ja itselleni eväitä koneeseen :)