..niin sisällä kuin ulkonakin.

Ei sen puolen, että tuolla ulkona niin lämmin kuitenkaan olisi, kyllä tuossa ysin aikoihin aamusta sai olla ihan kunnolla päällä että tarkeni. Varsinkin kun kauppareissulla ei taas vauhti päätä huimannut, me kun kyykittiin jokaisen vesilätäkön ja viemärinkannen kohdalla, tai Elohopea kyykki ja äiti seisoskeli kärsimättömänä vieressä ;o)

Meidän Mini alkaa olemaan melkoinen herra auringonpaiste nykyään :) Antibioottikuuri on alkanut vaikuttamaan ja pikkumies on taas tyytväinen. Yötkin menee jo mukavasti ja äitikin saa nukuttua enemmän, onneksi ;o) Eilen tuo keksi aukaista ja sulkea keittiössä laatikkoa istuessaan syöttötuolissa. Kyllä oli naama kuin Naantalin aurinko, kun keksi ihan uuden jutun, ja sitä laatikkoa sitten paukuteltiinkin edestakaisin monen monituista kertaa =D Tänään kun syötiin puolenpäivän aikoihin ruokaa, tuo keksi päristelemisen. Kieli ulos ja päristelemään ja kyllä sylki lensi :) Katsoi kyllä vähän ihmeissään miksi äiti ja Elohopea nauraa niin kamalasti, mutta innostui sitten kyllä vielä enemmän ;o) Onneksi päristeleminen jäi vähän vähemmälle soseet suussa..

Ja miksi Elohopea on tänään auringonpaiste, ostettiin kaupasta tuolle oma tiskiharja ja tuo olisikin halunnut tiskaamaan heti kotiin päästyämme :) Toinen syy taitaa olla se, että äiti kaivoi Puuha-Pete -videon piilosta parin viikon tauon jälkeen. Arvatkaa oliko toinen innoissaan videokotelon nähdessään..

Kamala pissahätä vie kaiken aivotoiminnan tällä hetkellä, joten pakko lopettaa ja suunnata vessaan..