Eilinen päivä hurahti kaverin kanssa, kun tuli kyläilemään meille omien lastensa kanssa. Visioitiin uutta hankettamme ja keksittiin piristystä meidän kotiäiti/kotirouvapäiviin. Nyt on mielekästä projektia aluillaan ja meikäläiset melkoisen innoissaan. Elohopea leikki tyttöystävänsä kanssa tyytyväisenä koko päivän, lääkärileikkeineen kaikkineen. Kaverin kaksvee hoiti meidän kämpän imuroinnin ja kävi vapauttamassa työhuoneeseen teljetyn koiruuden muutamaan otteeseen. Mini leikki omiaan ja istui suurimman osan ajastaan ruokapöydän ääressä (massakausi meneillään nääs..). Ukkokulta kun oli firman viisvee-kekkereissä ja kotiutui vasta puoli yhdentoista jälkeen, niin meni päivä hurahtaen ohi kun oli mielekästä seuraa.

Tänään ollaan käyty kaupassa ja laiskoteltu kotona. Vielä pitäisi mennä kauppaan, niin saadaan ne unohdetut popprinjyvät, päästään sitten testaamaan ukkokullan saamaa popparikonetta. Tehdään se reissu sitten pyöräillen, niin tulee vähän liikuntaakin kun mutkan kautta kulkee matkamme..

Kaksikko tappelee taa, mites muutenkaan. Puolinelssonit sun muut on jo kovassa käytössä kun nuo mittelee voimiaan. Yöunille menoa odotellessa siis.