Kodin Kuvalehdestä lainattu idea..

Millä mielellä heräsit?

Huonosti nukutun yön jälkeen hieman väsyneenä ja huonotuulisena. Aamu piristyi nopeasti Minin piereskellessä ja kikatellessa kainalossa (äijähuumori rulaa nääs..).

Mitä näit, kun katsoit ikkunasta?

Aivan ihanan kauniin lumisen maiseman. Valkoinen maa ja lumiset puut.

Mitä söit aamiaiseksi?

Ison kupillisen kahvia, ilman sitä ei päivä käynnisty. Sen lisäksi muroja, viikonlopun kunniaksi. Maanantaista perjantaihin kun aamupalana on puuroa..

Ketä kaipasit

Tietenkin rakasta miestäni, joka oli koko päivän töissä tekemässä koulujuttujaan.

Mistä puhuit lounasaikaan?

Olin äitini luona poikien kanssa, joten lounasaikaan taidettiin puhua pojista enimmäkseen..

Mitä olisit halunnut muuttaa?

Jättää muutaman turhan komentelun Elohopealle ja J-serkulle väliin. Olisin myös laittanut Elohopean päiväunille äitini luona, enkä olisi kuvitellut tuon nukahtavan autossa kovinkaan helposti..

Mitä opit parisuhteesta?

Hmm. Mies oli koko päivän töissä tekemässä koulujuttuja ja minä poikien kanssa Keravalla. Opin kai sen, etten ole ainoa jolla on rankkaa..

Mikä yllätti sinut?

Kylmyys ulkona.

Päivän ilon hetki?

Äitini pakotti minut kauppaan yksin, hän hoiti poikia sen aikaa. Olikin rentouttavaa kävellä pakkasessa kauniissa auringonpaisteessa ja tehdä ostokset omaan tahtiin ja mikä parasta aivan omassa rauhassa.

Mitä teit illalla?

Touhusin poikien kanssa kotona reissupäivän jälkeen. Suurimmaksi osaksi imetin räkäistä Miniä..

Mitä jäi tekemättä?

Tiskaamatta.. ;o)

Minkä arvosanan annat päivällesi?

8. Oli mukava päivä äitini luona, hän hoiti poikia ja itse sain ottaa vähän rennommin. Juteltiin myös isäni kanssa paljon syvällisiä, se ilahdutti. Kyläiltiin pitkästä aikaa myös tätini, isäni vanhimman siskon luona ja syötiin hyvää ruokaa ja juttelin tädin kanssa paljon kaikesta. Yhdeksikkö olisi tullut jos mies olisi ollut mukana, 10 jos pojat olisivat terveitä..

Päivän oivallus?

Lapset eivät tarvitse minua 24h vuorokaudessa vierelleen, he jopa pärjäävät muiden hoidossa erittäin hyvin. En aiheuta lapsille traumoja, vaikka olen välillä poissa..(lukekaa tämä sarkastisesti..)