Jopas on kumman ahkera olo, kun on pyörittänyt koneellisen pyykkiä ja laittanut ne kuivamaan. Vaatiikin niin paljon energiaa ;o) No, onhan tässä tullut käytyä jo kaupassa ostamassa ruokaa perjantaille asti ja nyt makaronivesi on kiehumassa liedellä..

Tänään aamulla poika keksi miten vaippa aukaistaan. Oli aamusta vaipasillaan ja seuraavan kerran kun tuli vastaan, oli onnellisesti munasillaan =D No, helppohan tuo vaippa kyllä on aukaista. Olisikohan se vinkkiä äitille, ettei niitä vaippoja enää tarvitse. Ideaali tilannehan olisi jos jo nyt voisi pitää pojan kotona ilman vaippoja, että osaisi mennä itse potalle silloin kun pissattaa. Kuitenkin vähän epäilyttää, muistaisikohan tuo vili vilperi pottaa siinä vaiheessa kun hätä yllättää, vai lorottaisiko tyytyväisenä siihen missä sitten ikinä onkaan...

Poika on innostunut nyt pukemaan sitten itse. Yrittää pukea paitaa päälleen (yleensä kyllä laittaa käsiään lahkeisiin..) ja vetää housuja jalkaan..tai siis yritys on kova. Ulos mentäessä on kova taistelu kun poika haluaisi kengät jalkaansa ensimmäisenä ja äiti mielellään laittaisi sen haalarin ennen kenkiä. Tähän asti ollaan kyllä tehty vielä niin kuin äiti on halunnut ;o)

Välillä on hieman huono omatunto siitä, ettei tähän toiseen raskauteen pysty keskittymään samalla tavalla kuin ensimmäiseen. Esikoista odottaessa kaikki kun on uutta, niitä jaksaa hehkuttaa pitkään. Tottakai tämän kakkosen liikuskelut ja potkut tuntuvan ihanalle ja saavat hymyn äidin huulille, mutta kaikki touhu ja tohina esikoisen kanssa syö aikaa hyvin. Sitä ei vaan voikkaan istua sohvalla ja tunnustella liikkeitä kädellään..

Kohta on enää neljä kuukautta laskettuun aikaan. Loppujen lopuksi aika vähän. Tuntuu että tämä aika on mennyt kuin hujauksessa..esikoisen odotus kesti ikuisuuden, mutta tämä on mennyt kuin siivillä :)

Nyt tämän ahkeran äidin pitäisi kai mennä tekemään tuo makaronilaatikko uuniin..