Tänään käytiin aamulla lenkillä pojan kanssa, hip hei ja hurraa!! Ei se lenkki nyt ihan kamalan pitkä ollut, mutta parempi sekin kuin ei mitään :) Oli niin kaunis ilma ulkona, että houkutteli vähän reippailemaan ja tuli siitä kyllä hyvä olokin kun vähän liikkui.

Kävelyltä mentiin sitten suoraan puistoon, missä poika touhusikin onnessaan. Lempipuuhaa on tällä hetkellä hiekkalaatikolla istuminen lapion kanssa, nykyään kun poika jo ehtii edes vähän aikaa olla paikallaan. No, kyllähän me siellä myös sitten juostiinkin, poika kun huomasi itseään vähän vanhemman poikakaksikon, niin olisi sitten pitänyt päästä leikkeihin mukaan, pojat vaan eivät olleet seurasta hirveän kiinnostuneita. Eipä se meidän pokaa lannistanut, vaan sitkeästi juoksenteli poikien mukana ympäri puistoa, äiti perässä roikkuen...

Mies on tänään 20.00 asti koulussa, pitäisi kai keksiä jotain tekemistä pojan kanssa taas, ettei ihan seinille aleta hyppimään. On meinaan vähän pitkiä nämä päivät, kun koko ajan ollaan kahdestaan. En ihan hevillä taitaisi yksinhuoltajaksi ruveta..

Odottelen tässä jo malttamattomana koska tuo masu tästä alkaisi kasvamaan, toisessa raskaudessahan sen pitäisi tulla esille huomattavasti aikaisemmin kuin ensimmäisessä. Joskohan se pian.. :)