Vaihdoin vähän ulkoasua pitkästä aikaa. Näin kevään tullen kai alkavat aina ne muutosten tuulet puhaltaa. (Joten kiitos tuuliviiri pohjasta, johon tyrkkäsin omista kätköistä kuvan. ai miten niin olen ihastunut uusiin kenkiini...) Eivät ne tuulet vielä niin kovaa puhalla, että järjetön kevätväsymys tai muu vastaava olisi hellittänyt, mutta toivottavasti pieni tuulenvire puhaltaisi sinnekin suuntaan. Kai tässä porskutetaan etiäpäin loskasta huolimatta kääntäen kasvot kohti aurinkoa..

Tänään ohjelmassa on äiteen vapaailta, jei. Suuntana kansallisooppera ja Joutsenlampi. (Juoniselostus) Ei malttaisi enää odottaa, luulen tänään menettäväni sydämeni baletille..

Elohopea kerhossa, Mini päiväunilla. Join jo kaakaolla höystetyn kahvini ja söin muutaman ruisleivän, niillä luulen pärjääväni syömään menoon asti. Treffataan iltamenoseuran kanssa hyvissä ajoin ennen ohjelman alkua, niin ehditään saamaan apettakin rinnan alle ennen sitä :) Käväsin omassa ihanassa seurassani suihkussakin, nyt vielä ehostusta naamaan ja vetimet päälle, niin äitee on valmis (mukamas) lähtöön. (Jokseenkin sitä ennen pitäisi tehdä perheen miesväelle ruoka, kiitää hakemaan Elohopea kerhosta, tuoda pojat kotiin ja juosta bussipysäkille. Ai miten niin äidin elämä on kiireistä... =D )

Joten poistunemme koneelta ja alamme puuhaan. Kohta on muuten taas kiire...