Auto oli päivän huollossa, joten jouduttiin ihan välttämättä harrastamaan tänään ruumiillista liikuntaa ;o) Melkein parin kilometrin matka suuntaansa, kun suunnattiin askeleemme kohti Tarjoustaloa. Hienosti pojat jaksoivatkin kävellä, vaikka jossain vaiheessa matkaa olisivat halunneet lepäämäään..

Tänään ollaan yritetty raivata paikkoja. Tavaroita oikeille paikoilleen tai edes piiloon jonnekin (meikäläisen taktiikka..=D). Raivaaminen upeasti kesken ja huomenna olisi vielä ohjelmassa imurointi, lattioiden pesu ja pölyjen pyyhkiminen..näin joulun kunniaksi. Vähän laiskan oloisesti on tullut puuhailtua, mutta ei ainakaan pelkoa joulustressista.. ;o) Lahjat pitäisi kaiketi paketoida tänään jälkikasvun mentyä yöpuulle niin olisi sekin tehtynä..joku nähtävästi osaa jättää kaiken viimetippaan..

Nyt on taas enemmän jouluista, sillä kuusi seisoo olkkarin nurkassa hienosti poikien koristelemana. On se kuusi vain se tunnelman luoja, ei siitä pääse mihinkään. Tuoksukin on ihana. Lapsilta salaa olen vähän väliä käynyt keittiön kaapilla napsimassa miehen joululahjasuklaita..eikö jouluna pidä syödä suklaata paljon?

2166561.jpg

Siinä se kuusi on. On se vaan hiano :)

Eilen nukkumaan meno taas venyi ja venyi, kun erehdyttiin ukkokullan kanssa pelaamaan tietokoneella Backgammonia uudestaan ja uudestaan ja uudestaan. Mutta ainakin ollaan tehty jotain yhdessä! Yleensä kun minä istun lukemassa ja tuo toinen puoliska koneella..

2166563.jpg

Hienoa tunnelmakuvausta ;o) Kameran kanssa on kiva leikkiä...

Enää kaksi yötä jouluun.