Nyt sitä ollaan sitten veloissa korvia myöten ;o) Aamulla tuli soitto välittäjältä ja meidän tarjous hyväksyttiin. Ensi viikolla on ohjelmassa alkukaupat ja toukokuussa koittaa muutto. Ihanaa päästä vihdoin ja viimein laittamaan omaa kotia. Kyllä sitä odottaa jo, ja neljä kuukautta vielä pitäisi jaksaa lisää. No, toivottavasti aika kiitää yhtä nopeasti kuin tähänkin asti =D Mutta sitten on kesä ja oma piha...mikäs sen mukavampaa :)

Tänään kävästiin viimeinen pankki ja se taitaa olla se mikä valitaan. Ehdot olivat parhaimmat täällä, kuten saatava summakin. Palvelu oli aivan loistavaa ja pankki jousti meidän kohdalla ihanasti. Mukavinta oli kai kuulla virkailijan suusta, että kyllä pankki uskaltaa meidän kohdalla ottaa sen riskin, koska vaikutetaan sille, että ollaan tosissamme asian suhteen ja valmiita pitämään huolen että laina hoituu. Niin kuin hoituukin.

Pojat ovat meidän pankkireissujen ajan tällä viikolla olleet kaverilla hoidossa ja nelikko on kyllä tullut hyvin toimeen keskenään ja kummasti me ollaan vain jämähdetty illaksi istumaan vielä sinne, eikä näin ollen olla kotona oltu niinkään paljoa. Keskiviikkona Mini oli vain mennyt kaverini syliin istumaan ja todennut että "tää on ihan peeseestä" ja oli saanut hoitajaltaan pasmat sekaisin. Toivottavasti tuo kyllä oikeasti tarkoitti jotain muuta eikä ihan kirjaimellisesti sitä miltä kuulosti..

Huomenna pojat suuntaavat mummin ja vaarin luokse yökylään ja äiti ja isi viettävät hyvin ansaittua vapaailtaa ja -yötä.