Tai, no mitä lomailua tämä minulle on, kun olen kotona päivät pitkät muutenkin, mutta mies on vielä tämän viikon lomilla ja sekoittaa siis päivärytmit ja touhut... ;o)

Syy pojan kiukkuisuuteen muuten löytyi, alas tuli neljäs hammas, se siellä on kiukuttanut. Yritettiin kyllä kurkkia josko sinne tulisi muitankin hampaita, mutta poika ei ollut asiasta kovinkaan innoissaan.

Nyt kun ollaan oltu miehen kanssa yhdessä n. viikko putkeen kutakuinkin 24 h vuorokaudessa, alkaa välillä jo hermot kiristymään. Itse kun olen tottunut tekemään päivisin omia juttujani tiettyihin aikoihin, tietyn rytmin mukaan, on ollut vaikeaa sopeutua miehen kotonaoloon ja asioihin sekaantumiseen. Olen tottunut istumaan koneella pojan päiväunien ajan, mutta nyt se on jäänyt vähemmälle. (ehkä ihan hyvä..)

Huomattiin päivien menneen lorvailuksi täällä sisällä, neljän seinän sisällä, vaikka ulkona onkin kaunis, aurinkoinen ilma. Tänään sitten otettiin itseämme niskasta kiinni ja lähdettiin 1,5 tunnin lenkille ja teki se kyllä hyvää. Pitäisi jaksaa vain raahautua ulos hieman useammin.

Huomenna lähdetään retkelle Pihlajasaareen miehen vanhempien kanssa. Mukavaa vaihtelua.