Tänään oli taas vaihteeksi neuvola, nyt kun siellä saa ravata jo kahden viikon välein..

Kaikki on edelleen ok, supisteluitakaan ei ole ollut, noita harjoitussuppareita lukuunottamatta. Verenpaine oli 116/68, hemppaa ei tällä kerralla otettu ollenkaan kun viimeksi oli niin hyvä. Painoa oli tullut 373 g viikossa eli hyvässä mallissa tuokin. Koko raskauden aikana on kertynyt vajaa 10 kiloa lisää. Sf-mitta on 27, viime kerrasta olikin tullut melkoinen pyrähdys (kaksi viikkoa sitten oli 23,5). Viimeksihän "uhkaili" sillä lähetteellä äippäpolille jos tuo sf-mitta ei tälle kerralle olisi kasvanut tarpeeksi, no nyt ei sinne sitten tarvitse mennä :) Vaikka en kyllä siitä missään vaiheessa stressannutkaan..

Sydänäänet kuului hienosti, syke oli 160. On se vaan joka kerta yhtä ihana kuulla tuon pikkuisen sydämen jumputus :) Köllöttelee masussa tukevasti pää alaspäin jo, toivottavasti myös pysyykin niin päin..

Pojankin kanssa meni mukavasti koko käynti. Vessassa sain pidettyä tuon täystuhon kerrankin poissa sen ihmenappulan kimpusta (siitä kun painaa, niin koko neuvolassa kuuluu kamala piipitys..jonkin sortin "hälytysnappi" siis..) eikä yrittänyt vetää niitä pissanäytteitäkään päällensä ;o) Tädin huoneess meni suoraa päätä sinne lelulaatikolle ja leikki siellä nurkassa hienosti koko käynnin ajan. Jokseenkin huomasin että laitteli niitä leluja roskikseen sydänäänten kuuntelun aikana ;o)

Selkä on alkanut vähitellen vaivaamaan, varsinkin iltasin alkaa olla melkoista tuskaa. Kovasti tässä olen kyllä yrittänyt jumpata tuota selkää ahkerasti, mutta tuppaa välillä vähän unohtumaan..

Kävellessä vauva painaa jo kivasti tuonne alas ja meno alkaa jo olemaan pientä vaappumista ;o) Mutta tässähän tämä menee mukavasti..kun vain muistaa ottaa tarpeeksi rauhallisesti..