...tässä äidin näät..

Kyseinen laulu on soinut päässä sitten koko päivän. Ei varmaan kannattaisi laulaa sitä pojille, kun seuraukset on tiedossa ;o) Mutta se vaan on niin liikuttavaa, kun Mini alkaa nauramaan ja Elohopea leikkimään mukana. Ehkä laulun päässä pyöriminen sitten on pikkujuttu siihen verrattuna..

Tämä on muuten harvinaisen hankalaa kirjoittaa väkkäränä pyörivä Mini sylissään, tekee aikasta hienoja syöksyjä näppistä kohti tasaisin väliajoin..

Tänään ajattelin suunnata poikien kanssa kirjastoon, mies kun menee töiden jälkeen pelaamaan korista työkavereiden kanssa. Ei täällä kotona jaksa koko päivää kyykkiä..saas nähdä vaan millaisen souvin tämä kaksikko siellä pistää pystyyn. Kirjastossa kai pitäisi olla hiljaa. Daa-a..

Olen muuten keksinyt kieron keinon saada Elohopea päiväunille. Vien tuon sänkyyn vastustelusta huolimatta, sanon että nukkua ei tarvitse, mutta pitää makoilla hetken aikaa sängyssä niin jaksaa touhuta taas. Joka kerta tuo on sinne sitten nukahtanut :) Mutta saa vähän niin kuin päättää itse..

Torstaina pääsenkin katsomaan kaverin viikon ikäistä poikaa :) Tekee varmaan hyvää meikäläisen vauvakuumeelle. Mies on niin varma että kaksi lasta riittää, että on valmis katkaisemaan putkensa. Enpä minä toista voi pakottaa lapsia hankkimaan vasten tahtoaan. Onhan tämä vähän haikeaa.. Välillä tulee kirottua sitä, että on tullut rakastuttua tuollaiseen mieheen ;o) Miksei minun kohdalleni tullut sitä miestä, joka haluaisi suurperheen..