Ja otsikko soi korvissani taukoamatta, kiitos poikien ihanan tiikerilelun, joka tuota hokee muutaman muun lauseen lisäksi. Turha kai sanoa, että pojat rakastavat tiikeriään..äiti ei.

Mini nukkui viime yönä 6 tuntia putkeen!!! Ja samoin siis äiti, ensimmäistä kertaa sitten vuoteen. Kuudelta aamulla heräsin hyvin pirteänä ja mietin mitäs sitten tekisin, onneksi sain unen päästä vielä uudestaan kiinni. Olo on outo. On outoa olla pirteä ja hyvin nukkunut. Tähän voisi vaikka tottua..

Ja nyt aamusta oltiin puistossa kaksi tuntia. Lunta satoi ja oli märkää, mutta ei se häirinnyt. Mini istui hangessa leveä hymy naamallaan, Elohopea kirmasi paikasta toiseen kavereidensa kanssa. Äitikin nautti raittiista ulkoilmasta ja muiden äitien kanssa jutustelusta. Kaksikkokin taitaa olla ulkoilun ansiosta melko kypsää tavaraa päiväunille piakkoin..

Ja kyllä se ukkokulta tuli eilen ihan ajoissa kotiin. Kyllä oli pojat ihmeissään, kun isi tupsahti kotiin niin aikaseen. Mukavaahan se oli. Isi myös ahkeroi ja raivasi tiskipöytää, teki päivän ruuan ja seuraavankin päivän ruuan valmiiksi. Outo mies.

Mutta nyt ohjelmassa pissatusta ja unille laittoa. Saas nähdä millainen vastarinta odottaa..