Aaargh. Aina pitää säätää. Sain kirjoitettua vaikka kuinka pitkän tekstin ja kappas vain kun sain tuhottua koko pätkän. Nyt sitten lyhennelmä äskeisestä.

Lauantaina pakkaamisten lomassa käytiin Sellossa shoppailemassa ja löysin sen kauan kaipaamani. The Rock -DVD ja Sean Connery. Sean Connery. Ja kaiken lisäksi tuo oli collectors edition. Elämä hymyilee, kuten huomaatte :)

Eilen oltiin ukkokullan vanhempien luona jokavuotisessa "laskiaisriehassa". Jokainen toi laskiaiseen kuuluvaa syötävää mukanaan ja herkuteltiin. Käytiin pulkkamäessä, ja vanha urheiluvamma polvessa muistuttelee taas itsestään. Kiitos meidän aikuisten riehaantumisen mäessä ja letkana laskemisen. Turha kai sanoa, että mukkelismakkelis mentiin ja usein. Paikallisessa laskiaistapahtumassakin käytiin ja siellä oli VPK esittäytymässä ja Elohopea pääsi istumaan ihkaoikean paloauton kyytiin ja sai päähänsä ihan oikean palomiehen kypärän. Saipahan vielä melkoisen luennon paloautoista, innokas pikku-VPK:lainen kun tuolle pääsi jutustelemaan. Luultavimmin meillä alkoi nyt paloautoinnostus..

Muutto etenee ja pakkaaminenkin vähitellen. Jotenkin vielä vaikea uskoa, että viikon päästä asutaan jo muualla. Pienoisen sekamelskan keskellä ainakin..

Mutta nyt pääsykoekirjojen pariin. Tauko ohi.