Homman nimi: Haasteen Sarilta saaneena kirjoitan viisi outoa tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Pyykkien ripustaminen

Minulla on oma tarkka järjestelmä pyykkien ripustamisessa, miten päin mikäkin vaate tai vaippa kuuluu laittaa kuivumaan. Mies ei ymmärrä tätä sitten yhtään ja ripustaa pyykit siis väärin. Tämän takia minä hoidan meidän huushollin pyykkirumban..

2. Tiskikoneen täyttäminen

Myös tiskikoneen täyttämisessä minulla on oma tekniikkani ja jokaisella astialla se juuri oikea paikka. Mies ei ymmärrä tätäkään..

3. Vessassa lukeminen

Mennessäni vessaan, mille tarpeelle tahansa, pitää minun löytää jotain luettavaa mukaani. Kirja tai lehti ei sen niin väliä. Ja se pitää kaivaa jostain, oli hätä kuinka suuri tahansa..

4. Vaalijutut

Eilen illalla tuli tuijotettua vaalivalvojaisia silmä kovana ja jännitettyä tuloksia, luettua netistä tietoa vaikka kuinka paljon ja niin edespäin. Sama juttu viime eduskuntavaalien kanssa. Niissä on jotain kiehtovaa..

5. Kuuma suihku

Suihkussa käydessä veden pitää olla kuumaa. Ei lämmintä, vaan melkein polttavaa. On ihana seistä kuumassa suihkussa nahka punaisena..

Haastan heidät:

Kaleidoskooppi

Kotikaruselli
Kotirouvaopiskelijan reunamerkintöjä
Evelin
Sekamediasoppa