Huoks. Paljastuihan se vihdoin ja viimein, miksi on Mini niin kiukkuinen eikä nuku. Tyyppi sitten on pukannut ylös 4 hammasta samalla kertaa. Paljonkin mahdollista, että hiukkasen kiukuttaa eikä uni maita. No, tähän sitten se olettamus, että huonot nukkumiset ovat johtuneet tästä..

Tänään piti mennä mammatapaamiseen, mutta koko aamu on mennyt se miehen sukupuolielin otsassa (tiedätte kai sanonnan...), joten näin parhaaksi jäädä kotiin. Ihan vain itseni ja muiden parhaaksi. Kävästiin poikain kanssa kyllä ulkosalla, lompsittiin ihan puistoon saakka. Tällä kertaa Mini oli liinassa ja Elohopea käveli issekseen. Olipas kiva, kun kerrankin ei tarvinnut rahdata niitä rattahia perässään. Tästä eteenpäin sitten vain liinaillen..paljon mahdollista.

Ulkona on taas harmaata ja piskottelikin (mies ei tiedä, mitä tuo tarkoittaa. Eli muillekkin suom. huom. tihuuttaa, tihkua, en minä tiedä, miten se täällä päin sanotaan. Meillä päin piskottelee..) vettä ilkeästi. Ei se mitään, ulkoiltiin silti. Siinä vain mietin kuinka fiksu olinkaan eilen aamulla jäädessäni kotiin imuroimaan sekä pesemään lattioita sen sijaan että oltaisin menty ulos nauttimaan tuosta harvinaistakin harvinaisemmasta valoilmiöstä, aurinko kun paistoi. Kuvittelinko minä oikeasti, että tänäänkin paistaisi aurinko...

Ei se mitään. Pojat nukkuvat molemmat, samaan aikaan, ihan tuosta vain. Eilisen jälkeen, hipheihurraa. Tänään tälle oli tarvetta oikeasti. Nyt nuo hermonriekaleet on taas kerätty kasaan ja äiti on tämän hiljaisuuden ja kahvikupillisen jälkeen entistä ehommassa kunnossa. Uskokaa tai älkää.

Nyt lähden taas pomminpurkuhommiin. Katsokaa edellinen postaus.

Edittiä taas. Hitsivie. Mini on nukkunut nyt jo kohta 2 tuntia. Ajatelkaa k-a-k-s-i tuntia. Minä istun koneella ja mietin, mitä teen. Outo olotila. Outo outo olotila.