Aurinko paistaa ihanasti ulkona, pakkastakin on sitten sen mukaan se 15 astetta. Kunhan tuo kello lähenee yhdeksää niin suunnataan puistoon päin leikkimään, jospa tänään olisi kavereitakin siellä.

Eilen aamustakin oltiin puistossa aamusta melkein 1,5 tuntia. Mieskin kun oli kotona siihen aikaan, niin päästiin sinne kaikki yhdessä. Poika ja isukki sitten laskivatkin pulkalla mäkeä yhdessä, melko isoistakin mäistä ja poika oli onnessaa, melkoinen vauhtihirmu tuo meidän pikkumies tuntuu olevan. Itse tyydyin katselemaan miesväen mäenlaskua vierestä, eipä tuo ukkokulta olisi minua siihen pulkkaan kyllä päästänytkään..

Viime yökin meni mukavasti. Poika ei herännyt yöllä kertaakaan ja itsekkään en käynyt vessassa yhtä kertaa enempää. Kuuden aikoihin aamulla olinkin jo ihan pirteänä sängyssä, seitsemään asti sinnittelin kyllä lämpimän peiton alla.

Kohtapuoliin pitäisi kai noita näppylöitäkin alkaa ilmestymään jos se vesirokko meille on kotiutunut serkkutytöltä. Toivottavasti tulisikin, niin olisi pois alta yhdeltä lapselta, eikä tarvitsisi miettiä vauvan synnyttyä asiaa hetkeen aikaan..

Tänään jos olisi ahkera, niin voisi yrittää saada täällä kotona aikaiseksi jotain hyödyllistä pyykin pesun yms. lisäksi. Jos vaikka jaksaisi käydä käsiksi noihin kaappeihin ja järkätä paikkoja. Vauvan vaatteetkin voisi kai vähitellen pestä ja kopan laittaa kuntoon.

Tähän asti raskaus on tuntunut menneen kuin siivillä, mutta nyt se aika kyllä matelee. Sitä jo odottaa niin paljon että tämä pikkuinen syntyisi, mutta aika tuntuu junnaavan paikoillaan. No, kunhan parisen viikkoa vielä pysyttelee yksiössään niin hyvä..

Ja tästä mahastakin olisi mukava päästä vähitellen eroon..