Eilen sitten oli pikkujoulut ja äiti liikenteessä. Paikka oli kyllä niin korvessa kuin olla ja voi, mutta oli se kyllä ihana paikka. Suosittelen. Ruoka ja seura oli hyvää myös, mikäs sen mukavampaa. Ukkokullalla oli mennyt poikien kanssa ihan ok täällä kotona, onkelmat alkoivat vasta nukkumaan mennessä. Suuri yllätys ei taida olla, että Mini oli se, joka aiheutti hankaluuksia..

Puoli kymmenen aikaan mies meinaan soittaa ja kysyy, että ootko kohta tulossa, Mini on huutanut kohta puoli tuntia enemmän ja vähemmän. Oli kantanut kantoliinassa ja kaikkea mahdollista, mutta ei auttanut. Äidin sydäntä riipaisi kuunnella itkua puhelimen välityksellä ja sain kuin sainkin järkättyä itselleni kyydin kotiinpäin. Hetken päästä mies soittaa ja sanoo, ettei kiirettä, Mini sammui rattaisiin. No, enpä minä silti kuitenkaan olisi osannut rauhoittua ja rentoutua ja jälkkärin (kyllä muuten vanha kunnon pannukahvi voittaa suodatinkahvin mennen tullen..) jälkeen lähdettiin kotiin päin. Kotona Mini nukkui tyytyväisenä ja havahtui vasta siinä vaiheessa kun itse nukkumaan mennessäni siirsin tuon mukanani sänkyyn..

Niin, ei Mini ollut suostunut syömään iltapalaakaan paljoakaan, saati sitten juomaan mitään koko illan aikana. Oli myös ollut äidin lähdön jälkeen kamalan kiukkuinen. Miten niin äidin vauva..

Shoppailuosuus sitten. Meillä oli siellä esittelijä ja hauskaa oli. Ja tuli tilattua tavaraakin ihan mukavasti. (kaikkia varmasti kiinnostaa..).
Olen tässä roikkunut
huuto.netisssä taas pitkästä aikaa ja tehnyt hyviä löytöjä ja huutoja. Nyt on tulossa jo yksi Saima Harmajan Sydämeni soi, sekä  John Grishamin Kammio ja On aika tappaa. (Vielä puuttuu Firma, mutta huudon alla sekin. Sitten on kaikki koossa vihdoin ja viimein.) Niin ja ostin täältä myös kaksi Saima Harmajan teosta, Aamusateen maa sekä Kootut runot sekä runoilijakehitys päiväkirjojen ja kirjeiden valossa. Tämän shoppailumäärän jälkeen en ostele pitkään aikaan mitään..

Auts. Olen selvästi allerginen pähkinöille tms. Mahaa kivistää taas maapähkinöiden syönnin jälkeen, sama eilen. Ei kiva..