Kyllä oli kuulkaa ennen vanhaan asiat paremmin. Silloin kun minä olin pieni, oli Hubba Buballakin kokoa, ihan takuuvarmasti kaksinkertaisia nykyisiin verrattuna. Mutta se on kai se inflaatio tässäkin suhteessa. Tai sitten minä olin vain pienempi kuin nyt, ne mittasuhteet. Silloin tungettiin kaikki 5 palaa kerralla suuhun ja oltiin mukamas cooleja jauhaessamme posket pullollaan koko möykkyä. Tänään tungin kaksi, noita inflaation kokeneita, palaa suuhuni ja viiden minuutin jälkeen leuat hajalla. Jomottaa vieläkin. Miten silloin, pienemmän suun ja isomman purkan kanssa pystyttiin moiseen suoritukseen? Kysynpähän vaan.

Paukkumuovi on sitten se suurin villitys meikäläisen jälkikasvulla. Mikäs sen parempi steppialusta, kuin paukkuva muovi. Tuo alle metrin mittainen senkin idean keksi. Elohopea innostui ideasta myös ja nyt on muovista paukut paukuteltu. Nyt se on vain pelkkä muovi vain.

Jaahas. Pitää mennä. Muuten on keittiön kaappien ja laatikoiden sisällöt kaikkialla. Eikä ainakaan siellä missä pitäisi.