ÄÄh..en keksinyt mitään fiksua otsikkoa ;o)

Meillä tuppaa pojan kanssa olemaan ohjelmaa viikoissa ihan mukavasti, ja onhan se mukavaa vaihtelua :)

Eilen oltiin yhdessä mammatapaamisessa, kuulun siis espoolaisten nuorten äitien postituslistalle ja ollaankin tapailtu aika ahkerasti. Ja eilen siis taas :) Poika oli onnessaan saadessaan puistoon leikkikavereita ja touhusikin tyytyväisenä itseään 5 kk vanhemman pojan kanssa, olivat kuin majakka ja perävaunu. Kyseinen leikkipuisto oli onneksi melko pieni -ja mikä tärkeintä- aidattu, sain siis kerrankin juteltua myös muiden kanssa, niin ei tarvinnut juosta pojan perässä aivan niin paljon kuin yleensä..
Illalla sisko tuli poikansa kanssa vahtimaan poikaa ja minä pääsin uimaan (mies kun oli 20.00 asti koulussa..). Teki ensinnäkin hyvää olla hetken aikaa erossa pojasta ja uiminenkin oli mukavaa, jaksoin uida jopa 500 metriä, melko loistava saavutus. Mutta kyllä olin nuutunut kotona illalla sitten...

Tänään oltiin taas asukaspuiston muskarissa. Poika jaksoi jopa istua äiskän sylissä melko paljon ja yritti itse myös tehdä samoja juttuja käsillä kuin muut, oli se aika suloista. Ihanaa seurata kun poika oppii koko ajan jotain uutta.

Kunhan poika tuosta herää päikkäreiltään niin lähdetään isin työpaikalle käymään, työkaverit kun haluavat nähdä pojan :) Katuu vielä sitä, pojan päästessä koneiden kimppuun siellä ;o) Meidän pikkunörttimme kun on taivaissa tietokoneiden äärellä..

Illalla vielä tulee ystäväpari istumaan meille iltaa. Tehdään hyvää ruokaa ja sen sellaista :) Mukavaa ohjelmaa siis tiedossa. Pitäisi vielä vain keksiä jotain ruokaa illaksi. Viikonlopun ohjelmakin on vielä hakusessa, itse asiassa tekemistä ja menemistä olisi kyllä useammallekkin päivälle, pitäisi vain päättää mitä nyt sitten tehdään.

Pahoinvointi alkaa vähitellen helpottamaan. Pelottavaa. Sitä jotenkin toivoisi huonon olon kestävän ultraan asti, niin ei tarvitsisi jännitellä näitä muutamaa viikkoa, että onko masussa kaikki hyvin...